Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kobra17

vladka
Ďakujeeeem.Každé takéto slovo potešíííí.Váhala som nad tým dr...,ale bol fajn a robí vraj viac zahraničné klientky,tak som to riskla a...vyplatilo sa.

arri

barbora10, no to si naozaj krasne napisala, normalne tu lezim na zemi a nevladzem :-))) ked tak tak jej to poviem asi pak v nedelu, to uz nebude musiet prezivat stresy ci sa preberem z narkozy atd.
merynka, uz sa tesim na fotky dufam ze ich livka coskoro nahodi.

tessy111

už mam pocit, že na dr.Z. sa vypytuje jedna a ta ista osoba len pod inym nickom.Do teraz sa na nu nik nepytal a nezaujimal, lebo ked ja som chcela niečo vedieť tak nikto nič.

lori19

tessy111
A bola si spokojná s priebehom operácie a s personálom?Za aký čas ti dala termín operácie?
V nemocnici si ostala ako dlho?

tessy111

lori, ano ja som bola u dr.Z. a som maximalne spokojna ale to su aj baby čo boli napr. v chirmede.Skus isť aj tam aj tam a uvidiš.Tiež som nič na M.Z nič nenašla a predsa som išla a nelutujem.

tessy111

Vladka, kedy ideš na dalšiu kontrolu? Ja idem koncom mesiaca, tak som tiež zvedava či už budem môcť nor..podpr..

lori19

Ahojte baby:o)
Čítam vás už nejaký ten mesiac a takisto som už na 100% presvedčená,že pôjdem so silikónov. Chcela by som sa dať operovať v KE,niektoré tu spomínate Chirmed a Kačmára prípadne pani dr.Zábavníkovú....hľadala som o nej nejaké info na nete ale nič:(
tessy a estelle vy ste boli u nej?
Mám za sebou jednu konzultáciu tu v Čechách u dr.Kufa,ale rozhodne sa nechám operovať na SR. On mi navrhol 450 ml pod sval,guľaté.
Ja som taká nadrozmerná :) 183/65 a chcela by som minimálne 500 možno 600,základ mám slabé béčka.
Má tu nejaká holka implamtáty podobných rozmerov?
:o)