arri,
no takych uz tu bolo, vratane mna osobne, co sme to chceli uhrat na nieco ine.Povedat to mojej mame pre operaciou bolo pre mna absolutne vylucene, nikomu som to nepovedala a tajne dufala, ze pridem domov a hadam sa z toho dostanem za 2-3 dni a potom budem uplne v norme.
No ja ti moju osobnu skusenost nejdem ani opisovat, ale ti poviem, ze aj ked baby pisu, ze prve 2-3 dni to boli najviac, ze potom je to uz Ok, ani po tych 3 dnoch nedokazes fungovat hned ako pred tym. Teda neviem, ci si typ, co sa vala na gauci cely den, ale rataj s tym, ze vela toho ani po 4 dnoch nenarobis. Uz len to ako chodis, nemyslim, ze aj ked niekto nema bolesti dokaze tak svizne chodit ako normalne, lebo su to predsa len tlaky, chodis pomalsie, lebo keby si chodila tak rezko, prsia by ti skakali....ako naozaj, ja som zarito tvrdila ze sa sama o seba postaram, ale teda som pohorela na plnej ciare s mojou divokou predstavivostou.
Naozaj, aj ked mozno nebudes mat take bolesti, nebude to med lizat, to mi ver. Neviem, nepises, ci byvas s rodicmi...ale ak ano, na tu opicu to asi neuhras, lebo urcite v pondelok nebudes fit, ani v stredu.
Ked to nechces povedat pred, zavolaj potom mame z nemocnice, naozaj z vlastnej skusenosti viem, ze je lepsie, ak o tom niekto doma vie, ked prides domov, budes mat co robit so sebou, nie to este tvarit sa ze je vsetko ok a myslim,ze budes potrebovat pomoct. Ja som napr. si nevedela ani pohar zlozit z kredenca..co povies, ze to mas z opice, alebo sa budes snazit to uhrat, ze to dokazes a len si ublizis.
Naozaj, ako pise Kobra, ja som nedokazala ani rozpravat poriadne, ani dve slova na jeden nadych, to mas take plytke dychanie. Naozaj, ja mam uplne katastrofalny vztah s mamou a je to asi posledna osoba, ktorej som to chcela povedat, ale s placom som jej volala z nemocnice, ze ju budem potrebovat, lebo to sama nezvladnem a ona mi naozaj tak pomahala, este stale mi aj teraz, po 4 tyzdnoch. A normalne ju to tak potesilo, ze som sa jej zdoverila, ze sa nam ten vztah este aj zlepsil.