Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Cayman,
sado-maso..tak to by som brala, (myslim, ze nemat v nich cit) lebo ja ich mam tak citlive, ze ked sa ich len letmo dotkenm, mam pocit, ze mi odpadnu. V tej podprde ich mam tak ztlacene, ze mi hadam uz aj odumru za chvilu.

Lubs,
ja si uz citim vsetko..asi posledny tyzden to tak vnimam, vrch som citila hned, lae boky a spodok boli dlho gumene, myslim ze to trva aj aj mesiac kym sa to znormalizuje.

Luxury,

no som strasne zvedava, ako ti to dopadlo, kolko ti doktor dal a ako si to prezivala. ALe uz mas za tym, uz bude len lepsie a lepsie!

katka33

arri,

no takych uz tu bolo, vratane mna osobne, co sme to chceli uhrat na nieco ine.Povedat to mojej mame pre operaciou bolo pre mna absolutne vylucene, nikomu som to nepovedala a tajne dufala, ze pridem domov a hadam sa z toho dostanem za 2-3 dni a potom budem uplne v norme.
No ja ti moju osobnu skusenost nejdem ani opisovat, ale ti poviem, ze aj ked baby pisu, ze prve 2-3 dni to boli najviac, ze potom je to uz Ok, ani po tych 3 dnoch nedokazes fungovat hned ako pred tym. Teda neviem, ci si typ, co sa vala na gauci cely den, ale rataj s tym, ze vela toho ani po 4 dnoch nenarobis. Uz len to ako chodis, nemyslim, ze aj ked niekto nema bolesti dokaze tak svizne chodit ako normalne, lebo su to predsa len tlaky, chodis pomalsie, lebo keby si chodila tak rezko, prsia by ti skakali....ako naozaj, ja som zarito tvrdila ze sa sama o seba postaram, ale teda som pohorela na plnej ciare s mojou divokou predstavivostou.
Naozaj, aj ked mozno nebudes mat take bolesti, nebude to med lizat, to mi ver. Neviem, nepises, ci byvas s rodicmi...ale ak ano, na tu opicu to asi neuhras, lebo urcite v pondelok nebudes fit, ani v stredu.
Ked to nechces povedat pred, zavolaj potom mame z nemocnice, naozaj z vlastnej skusenosti viem, ze je lepsie, ak o tom niekto doma vie, ked prides domov, budes mat co robit so sebou, nie to este tvarit sa ze je vsetko ok a myslim,ze budes potrebovat pomoct. Ja som napr. si nevedela ani pohar zlozit z kredenca..co povies, ze to mas z opice, alebo sa budes snazit to uhrat, ze to dokazes a len si ublizis.
Naozaj, ako pise Kobra, ja som nedokazala ani rozpravat poriadne, ani dve slova na jeden nadych, to mas take plytke dychanie. Naozaj, ja mam uplne katastrofalny vztah s mamou a je to asi posledna osoba, ktorej som to chcela povedat, ale s placom som jej volala z nemocnice, ze ju budem potrebovat, lebo to sama nezvladnem a ona mi naozaj tak pomahala, este stale mi aj teraz, po 4 tyzdnoch. A normalne ju to tak potesilo, ze som sa jej zdoverila, ze sa nam ten vztah este aj zlepsil.

cayman

Ahoj Lubs,
neviem ci to je individualne, ale ja som 3 mesiace od opky a az teraz mi makknu...konecne sa da aj pichnut do nich, predtym boli ako pancier. a co sa tyka bradaviek, ja mam opacny problem...kludne mozem ist praktizovat sado maso, pretoze v nich nemam cit.

kobra17

barborka
Teda tvoje sú úplne úžasné.Takú predstavu som mala,že by tak mohli vyzerať moje po op.Tvoje sú krásne,súmerné z každej strany.Moje sú nejaké čapaté.Neviem či to je ešte tými opuchmi,alebo také zostanú?!No úprimne--ZÁVIDÍÍÍÍM...

kobra17

ari
No neviem neviem či sa ti to podarí uhrať.Ja vydržím akúkoľvek bolesť,ale toto som nezažila.Ono asi tak ani nie je ani taká bolesť,ako ten hrozný tlak na hrudnú kosť.Ja som mala pocit,že sa nemôžem nadýchnuť.Nedokázala som povedať dve slová na jeden nádych.Keď vtrepú pod sval ten impl.,ten sval na to zvrchu hrozne tlačí a tým to tlačí hrud.kosť na plúca.Ale každá to zvláda inak.Možno nebudeš mať problém.Držím palečky...

kobra17

barbora
Ďakujéééém.Ono na tých fotkách to tak inak vyzerá ako v skutočnosti.V skutočnosti sú krajšie,ale to asi za to,že sa fotím sama,je to veľmi z blízka.Je to ešte len 2t.od op.,tak asi ešte sa zmenšia,čo povieš?No ale už by sa ani nemuseli.Až teraz neľutujem,že som išla do väčších.Asi by tie 400ml.boli po odpuchnutí fakt dosť malé.Tak som rada...

arri

manula implantaty som objednavala minuly tyzden a platila som ich vcera takze 4 dni pred opkou.
Baby myslite ze ked sa vratim v nedelu z nemocnice domov ,to dokazem doma pred mamou zahrat tak ,ze mi je zle po opici? Bolesti normalne zvladavam v pohode a rozmyslam ze by som s tym vsetkym mamu nechcela zatazovat.