Caute, zeny .
Tak som doma...pospala som si, zistila som,ze mam nastavitelny rost na posteli co som rada:)Bolet to bolelo a stale boli, ale, ako kazda hovori, prezit sa to da, aj ked..nie je to nic prijemne...chrbat ma bolel iba v pondelok po operacii, to bolo strasne, chrbat a ta bandaz okolo prs, strasne to stahovali,ale ked mi na druhy den vymenili postel,tak uz bolo dobre, som si ju dala do takej nizsej polohy, aby som nemala taku zataz na ten spodok chrbata...inak vcera mi bolo dobre,som vytelufonovavala, aj som sa strochu namalovala,sama som zvladala vsetko aj splachovanie, jedenie, chodenie, cesanie, a tak,s ama som vedela ist z postele, pomahali mi sestricky len ked som sa prebrala z narkozy na izbe,mi dali dole bandaz a prezlienkli ma, potom uz nie. Neviem, co by som, tak sa potom pytajte :)
Dr, mi dal do vacsieho 320 a do mensieho 360 VP, ze moj hrudnik to zniesol a nie je to nic extremne.
Katka, pozdravujem:) inak vcera mi priviezli na izbu babulku, ktora mala byt operovana vtedy kedy ty:) aka nahoda, ze?:)
Este pozdravujem prvu moju kolegynku...napis ako sa mas, ked budes moct:)dobre je?
Zajtra si mozem dat dole bandaz z prs a o dva tyzdne v pondelok na stichy.
Inak doktor Trška je uzasny, nemam jedine zle slovo no a na SNOP a ani na personal tak isto, boli vsetkci velmi mily...ja osobne plne odporucam. Co sa tyka prace, poviem az ked uvidim prska a prestanu bolet, zatila to len prezivam a cakam, kedy polavi...:)
pozdravujem vsetky a drzte sa:)