Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

katka33

Luxury,

No vitaj, vitaj, gratulujem a som rada ze si uz tu a ze uz mas za tym.
No ale ty to znasas celkom dobre...ja som chodila strapata tyzden, co som si ten chvost dokazala urobit ako 3 rocne dieta, mne sa nedalo tak zvdihnut ruky a nedociahlas som si viac ako po usi.
No, to je naozaj nahoda, ze ty si bol a s tou, co mala byt som mnou. Ona mala ist rano prva a potom mala tusim nieco s krvou a tak ma operovali este skor, taky sok, ja ze mam este cas do obeda, ani som sa drahym nerozlucila do telefonu, lebo mi mal volat este neskor a potom sa to tak rychlo zomlelo, ze som si poplakala aj ja...no len mi slzy tiekli, nie ze by som tam nejak rumazgala, ale tie emocie pred operaciou.... nechapem toho, kto sa dokaze tesit a je smeje sa.

Ale bolelo to tak ako si cakala, ci menej? Ako ja som cakala bolest, ale pre mna to bola uplne "Nova dimenzia". Ale doktor hovoril, ze aj tie co uz kojili maju to tkanivo maksie a lahsie sa prisposobuje, tak asi som mala mat naskor deti, len ja by som sa toho porodu bala este viac ;)
tak teraz len pekne oddychuj a naozaj aj ked budes vladat, neprehanaj. Mne ked bolo lepsie, hned som toho skusala viac a potom to na druhy den znova viac bolelo..tak sa nechaj rozmaznavat a vystiskaj si maleho poriadne, ze ste to zvladli.

Adnav,
ako sa mas...dlhsie si tu nebola, vsetko v poriadku?

kobra17

luxury
No vítam ťa medzi nami prsami,xi xi.Tak gratulujem,máš to za sebou a už sa to bude len zlepšovať.Len pekne oddychuj...

Luxury

dakujem koceny.
Inak ja som citliva na tu chemiu, takze po narkoze som sa pogrckala, sestricky povedali, ze som vypila vela caju....ale vygrckala som take zelene....a potom este neskor ked uz som spala, dala som si mineralku a sadla som si na WC tak som znova grckala...ale to za to, ze ja som an to citliva...potom mi uz bolo dobre.
stale davali antibiotika a prosti bolesti infuzkou, takze to bolo super.
Inak ked som dosla v pondelok na prijem a hned mi dali koselu operacnu, tak som tam lahla do postele, som sa aj rozplakala....sa ma pytali ci nexcem odist...plakala a plakala, teta na prijme ma ukludnovala, mila a dali mi lexaurin, potom daco do zili, zas som zacala plakat..no hruza, ale som rada ze sa prebrala a som so synom a na tu operacnu salu sa snazim nemysliet, bol to DES.....

tessy111

Vladka, to asi ano.Ja sa chystam koncom mesiaca s detmi do aquaparku a pytala som sa na to dr. a že môžem kludne plavky a isť do term bazenu.

Luxury

Caute, zeny .
Tak som doma...pospala som si, zistila som,ze mam nastavitelny rost na posteli co som rada:)Bolet to bolelo a stale boli, ale, ako kazda hovori, prezit sa to da, aj ked..nie je to nic prijemne...chrbat ma bolel iba v pondelok po operacii, to bolo strasne, chrbat a ta bandaz okolo prs, strasne to stahovali,ale ked mi na druhy den vymenili postel,tak uz bolo dobre, som si ju dala do takej nizsej polohy, aby som nemala taku zataz na ten spodok chrbata...inak vcera mi bolo dobre,som vytelufonovavala, aj som sa strochu namalovala,sama som zvladala vsetko aj splachovanie, jedenie, chodenie, cesanie, a tak,s ama som vedela ist z postele, pomahali mi sestricky len ked som sa prebrala z narkozy na izbe,mi dali dole bandaz a prezlienkli ma, potom uz nie. Neviem, co by som, tak sa potom pytajte :)
Dr, mi dal do vacsieho 320 a do mensieho 360 VP, ze moj hrudnik to zniesol a nie je to nic extremne.
Katka, pozdravujem:) inak vcera mi priviezli na izbu babulku, ktora mala byt operovana vtedy kedy ty:) aka nahoda, ze?:)
Este pozdravujem prvu moju kolegynku...napis ako sa mas, ked budes moct:)dobre je?
Zajtra si mozem dat dole bandaz z prs a o dva tyzdne v pondelok na stichy.
Inak doktor Trška je uzasny, nemam jedine zle slovo no a na SNOP a ani na personal tak isto, boli vsetkci velmi mily...ja osobne plne odporucam. Co sa tyka prace, poviem az ked uvidim prska a prestanu bolet, zatila to len prezivam a cakam, kedy polavi...:)
pozdravujem vsetky a drzte sa:)

tessy111

ja už tiež fungujem ako predtym.Len sa snažim malu velmi nedvihať ak sa to da.Ma 13kg.Zo spanim problem nemam.Minule som myslela na to, že si tak zvyknem na tu podpr..,že nebudem ju chcieť dať dolu.:-)

Inač ma všetko svrbi pod podp..Bola som v obchode a neuvedomila som si to a škrabala som sa.Predavačka namna kukla, že čo sa tak škrabem.

kobra17

barborka
Bóóóže,bodaj by si mala pravdu.Ani nevieš ako si želám aby sa splnili tvoje slová.Tomuto sa hovorí podpora,normálne mám lepšiu náladu....díííík