Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

suzie

tak to je parada.z tvojho malinkeho zakladu spravit taketo krasne prsia a este aj tak prirodzene vyzerajuce.mas ich naozaj krasne urobene!!!

kobra

podla mna mas velkost akurat k postave a dokonca by som ani nepovedala,ze su to gulate a 450ml.dobre si spravila,ze si nesla do tych mensich,lebo tato velkost je na tebe akurat.a vyzeraju velmi prirodzene:)

Zuz_

do kelu, myslela som si..:))) ale ake by to bolo super, ze by ti ukazal a ty nie nie este vacsie, alebo ze tie su prilis velke :))))

Zuz_

dievcata, napadla ma taka vec..ze na tej konzultacii, robi doktor nieco v tom zmysle, ze si vas odfoti a potom da do pocitaca a ukaze aky vysledny efekt by asi mal priblizne byt? na predstavu? ci naivna otazka a chcela by som vela?! :)))

Zuz_

manula

ahoj, joooj ti zavidim, ze uz mas konzultaciu za sebou..ja uz odratavam dni hehe..:)) a uz ti vyratal aj cenu? ze kolko ta to vyjde?