Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

zuzka - gratulujem že je všetko ok :)
no a my s gulatými implošmi, ako tu bolo písane, môžeme už od 2-3 týždnov spať jemne na boku ... nam tak dr vravel že ak nas telo pusti ap..hned po 10 dnoch od štichov...

maminka81

bianca - dakujem, a mam rovnaku veľkosť, dr vravel že neda inu veľkosť kňli tomu že vraj keby dal, tak by neboli bradavky v rovnakej výške, takto su... aj prsia su skoro rovnake, tu kožu to vidim iba ja..lebo o tom viem (zatiaľ :) ) a ved vo štvrtok na budu 4t, a pofotim...
a podprdu som mala 75c, ale mala som ich dosť opuchnute po opke, preto som to mala dost tesne, a inak ja mam pod prsiami obvod 73, a podprda 75 mi je celkovo nie že dole obtiahnuta, a prsia samozrejme odpuchli...
korki - dakujem za vysvetlenie... a zajtra idem do toho tesca a aj carefouru kuk tie obyčajne bavlnene podprdy... lebo inak ja tu čipkovu, dala som za nu 20e, ale necitim sa v nej fit..neviem prečo, ale ked ju dam dole akasi som otlačena, že by mi aj ten C košik bol malý? hm..neviem, budem musieť poskušať aj ine ešte..
inak a s vystužou môžeme odkedy nosiť podprdu? lebo v týchto jednoduchých mi strašne stoja bradavky z tej citlivosti, a ja sa potom hambim :)) tak sa snažim nosiť len trička kde to vobec nevidieť..

ZUZANA1407

dnes som bola na konmtroli,vsetko je ok...este 2 tyzdne a mozem kupovat podprsenky.....jej....normalne vystuzene......chcem sa baby spytať,od kedy ste spali na boku??????lekar mi vravel,ze nejlepsie od 6 tyzdna od opky:-)))

pespra

rara ja mam pooperacnu 80-D. Ja nepatrim k tym najstihlejsim, takze vacsi obvod :-)))

Ja idem v nedelu za Dr. na kontrolu, tak ak ma napadne, spytam sa na ten profil :-)

korki

luxury, nemas zac... ja som vedela, ze ako taka mierna asymetria tam bude. ale kedze som bola uplne plocha, tak ja som teraz nesmierne stastna, ze mam konecne prsia a vyzeram ako zena, a tie milimetre ja teda neriesim vobec. nastastie mam muza salamistu, a on stale hovori, ze su super. to je pre mna najpodstatnejsie, lebo len pred nim sa mam v plane vyzliekat... zatial... xixi

adadka

Kočeny,

dnes som bola v Carefoure a majú tam od značky Bellinda bavlnené podprdy bez kostice - Cotton Bra. Vyzerali celkom fajn, biele a čierne, cena 12 Eur. Ja ešte moc skúšať nemôžem, prsia mám ešte tuhé, ale vy čo už môžete skočte poskúšať. Myslím, že aj cena je celkom fajn.

Luxury

korki, diky:) ja to mam tiez tak, ako to ty pises a troska ma to trapilo, som tak rozmyslala, ci som nemala mat radsej oba rovnake implose...ale ked aj ty to mas podobne, uz sa tym nebudem zaoberat...diky diky:)
inak ja odporucam Skiny, kupila som si tam podprdy jemne vystuzene bez vypchavok, a bez kostic, plavkovy strich, cize z boku mi nic netlaci na prsia a super sa nosia a robia take pekne gulate prsia pod vecami.

korki

luxury, neviem, co presne chces vediet. no ja ked sa vyzleciem a pozeram do zrkadla, tak sa pozriem na obe naraz a vidim rozdiel a potom pozriem na lavy, potom na pravy a vtedy to nie je vidno, ked si skumam kazdy zvlast..., ale on je vacsi celkovo, cely objem toho implosa, takze to mam tych 50ml pekne rozlozenych v celom prsniku, preto ten rozdiel nie je az tak vidno... a fakt uz ma videlo dost ludi a nikto si nevsimol, ze by som ich mala rozdielne. myslim, ze keby som to nevedela ani ja, tak by som to tiez nevidela...

maminka, ja si myslim, ze aj ked mame tie prsia pevne a pekne nam stoja, tie ramienka na tych podprdach co to spravia, a fixuju ich. nie ako pooperacna ale urcite aspon trosku fixuju. hlavne teda ja mam tie obycajske podprdy, nevystuzene, ale je tam kostica a citim rozdiel, ked si dam dolu podprdu... v tej podprde sa citim taka lahsia a ked si ju dam dole, ako trosku ma taha k zemi, xixi... ale to prehanam mozno. ale po dvoch hodinach bez podprdy sa uz necitim fajn...

bianca003

maminka81
ahoj a pán dr ti dával rovnaké implantáty ked si mala rozdielne? .A pooperačnú podprdu si mala akú velkost?
Ináč ich máš velmi velmi pekné :)