Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

rara

pespra ,,,ja som sa rozhodovala medzi 410 a 445 ml, Dr.vravel že je len o par mm vyšší ale zato je širší ,ja si myslím že je to vysoký profil no ved uvidíme na kontrole :)a pooperačnú podprsenku máš akú velkosť??ja mám 70D

Silvia313

kočky... tak že to bol na 90 % syndóm náhleho úmrtia, čo je aj u malých dieťat:( ach taká zbytočná smrť :'(

Lienka222

Alore ja ešte u nikoho :-) chystam sa na opku len neviem ku komu len som chcela vedieť ako to chodi pri reoperáciach ak sa aj neplati za samotnu opku tak za CA a ubytovanie asi určite ano, však?
Neviete niekto ako to je?

alore

lienka222 neviem ti povedat asi zalezi na lekarovi. U niekoho platis reopku niekto si chybu prizna a spravi ti opravu na vlastne triko... A u koho si bola?

alore

ahojte babulky,
tie ktore ste uz dlhsie po opke, neboli ste na laserovej epilacii podpazusia? Nevadi ze tam mam jazvicky? Nechavali ste si niektora odstavnit jazvicky laserom? Kedy je na to najvhodnejsi cas? Cim skor ci este cakat? Som skoro 10 mesiacov po opke :)

Lienka222

Prosim vas ak sa ide na reoperáciu na sukromnu kliniku tak čo všetko sa znova platí? Napr CA, ubytovanie a naklady za material? Za reoperáciu už nič? Ako to je prosim kto mate napr. skusenosti?

Silvia313

kočky... tak že to bol na 90 % syndóm náhleho úmrtia, čo je aj u malých dieťat:( ach taká zbytočná smrť :'(

bianca003

kobra17
no som milo prekvapená ako sa ti prska pekne zaoblujú :-)

zuzana1407, carmenka11 - Velmi pekné -závidím baby v dobrom že už máte po :-)

pespra

Rara, ja som sa na ten profil pytala len preto, ze sme sa s Dr. o tom nebavili potom uz, sice som sa pytala, ci je to presne to iste, len viac ml, ale na profil nie. ja som tie povodne mala mat vysoky profil a tieto sa mi zda, ze su bud nizky, alebo stredny, lebo trosku sirsie mi pripadaju, ale v podstate mi to je jedno :-) som rada, ze uz ich mam :-)

Baby kde ste kupovali podprsky? Neviem kde si mam kupit. Za tyzden uz mozem cez den nejaku normalnejsiu, ale netusim, kde mam ist kupit..

Luxury

Korki, mozem otazocku? ako myslis toto: ,,inak ja mam v jednom o 50ml viac ... iba ja s muzom to vieme, tak to aj vidime"
To, v ktorom mas vias, aj to troska vidis? vies, lebo jaj mam zas o 40g viac v jednom...preto sa pytam.