Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Gossip girl
ano uz predtym som mala termin, ale kedze nezijem na SVK, tak takto kratko pred opkou som bola na konzultacke. Ano, cez pazuchu. Aj ty ides tam?

gossip_girl

veronika
ty is bola dnes na konzultacii a uz hned mas o 5 dni termin na opku? ci to si si davala este pred konzultaciou? A cez pazuchu?

Veronika 86

Ahojte baby
tak dnes som bola na konzultacii u Dr. Cervena :) 325ml, vysoky profil, operacia v pondelok 6eho juna, ide este niekto??? :)

maminka81

zuzka - a ja som myslela zle som sa vyjadrila že na boku možu spat tie čo maju okruhle... od 2-3t, myslela som skor tie čo maju vkladane cez pazuchu... aj to iba ak sa im da...

maminka81

vladka19 - kožu som myslela že mam na jednom akoby trochu volnejšiu, na tom ovisnutom pred opkou a na tom čo bol menší napnutu... ale asi sa moc pozorujem :) alebo som mala isť do väčších :) aby bolo napnute aj to druhe hhh
inak som šťastnaprešťastna že mam konečne prsia :)a neskutočne sa vytešujem aj ja a uživam si ich

inak ja mam aj na boku prsia pevne, stoja ale trošku sa daju k sebe, ale ešte nie su nejak ohybne :) ja ich ani k sebe podprdou nedavam :) ved som 4t po opke, bojim sa :)

inak mne vychádza kontrola o 6 t na 16.16 tak som tam dnes volala že 16.6.budem po 6t, že by som rada na kontrolu, a p sestrička že tak pridite 17.6 kedy chcete...od 10-14.00 fiiiha, som myslela že budem nejak čakať dlhsie a myslela som si že sa objednava na hodinu...hm :)

Luxury

milkshake, lavy mam aj ja citlivy, ale cakam a cakam , sak predsa len si an to telo musi zvyknut, nie? inak ja sa velmi tesim tiez, ze nemusim vypchavat podprdy a ze mi vsetko pekne sedi, aj postava je krajsia samo sebe:)
skus si lahnut uplne rovno, bez vankusa aspin obcas a pomaly striedaj jeden bok chvilu, druhy bok chvilu, ak ta to taha, pridrz si prsko, ja este ked stavam si drzim lave ...:)

milkshake

vladka 19
no mne sa to prso rozleje do strany,mala som ich velmi ovisnute pred op,je to bez korekcie,mozno aj preto sa mi rozleje...na boku este ale neviem spat,mam take tlaky v strede prs,a rozlievanie,neni to prijemne...som 7 tyzdnov po