korki - ja presne take obyčajne hľadam...ale doteraz nechapem kočky, že aký ma vyznam aj taka ľahka podprda...ved aj s kosticami ked je, tak vlastne nič nesťahuje, nedrží...ved prsia nam stoja samo :))) a preto nechapem prečo takúto podprdu možeme nosiť od 3t, ale bez podprdy nemožeme ešte byť cez den vkuse.... to mi vysvetlite prosím :)a ja som si kupila tu čipkovu podprdu, ale dosť ma otlača, myslim ta čipka na vrchu prsnika a pod prsiami...ked si ju uvolnim (obvod a ramienka, tak zas ma nijak neťaha myslim nedrží prsia, akoby som ju ani nemala, tak ja už neviem, ako si ju mam dať z tých podprd som už jelen... tak cez den ked som doma stale nosím retro pooperačnu :)
a inak ako s tým welnesom kočky, neporadili ste mi...od kedy možem isť aby kupon neprepadol??
milkshake - ja spavam od 3t tak jemne na boku, ale iba kolko ma telo pustí, a s rešpektom, ale verim ti že ťa už boli chrbát, aj mna strašne bolel preto som skušala už od 3t na boku, no každenu sa všetko hoji inak, neboj čo chvíľa aj teba telíčko pusti... aj ked to musi byť hrozne tak dlho na chrbte :( držím palce nech čím skor možeš na bok..
inak kočky ja sa až čudujem, ja to prelievanie ako t píšete v prsiach-.... ja som asi nejaka divna, ale mne to robila iba v ten den po operacii, ked som napla svali, a od druhe dna som nič tak ani raz necítila (klop klop...)
a inak ten prsník čo som mala pred opkou väčši a ovisnutejší, tak ten mi trochu meni tvar, :( že je na nom aj taka jemne volna koža ako v tom druhom, hľavne naspodku to vidieť..ale iba ked fakt skúúmam a ja o tom viem, kedže sa poznam, len sa bojim aby sa to už moc nemenilo, lebo aj s prsiami som už šla dole, su o dosť menšie :( a ta pooperačna podprda je mi normalne že už volna, ani necítim že by ma stahovala...