Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maminka81

korki - ja presne take obyčajne hľadam...ale doteraz nechapem kočky, že aký ma vyznam aj taka ľahka podprda...ved aj s kosticami ked je, tak vlastne nič nesťahuje, nedrží...ved prsia nam stoja samo :))) a preto nechapem prečo takúto podprdu možeme nosiť od 3t, ale bez podprdy nemožeme ešte byť cez den vkuse.... to mi vysvetlite prosím :)a ja som si kupila tu čipkovu podprdu, ale dosť ma otlača, myslim ta čipka na vrchu prsnika a pod prsiami...ked si ju uvolnim (obvod a ramienka, tak zas ma nijak neťaha myslim nedrží prsia, akoby som ju ani nemala, tak ja už neviem, ako si ju mam dať z tých podprd som už jelen... tak cez den ked som doma stale nosím retro pooperačnu :)
a inak ako s tým welnesom kočky, neporadili ste mi...od kedy možem isť aby kupon neprepadol??

milkshake - ja spavam od 3t tak jemne na boku, ale iba kolko ma telo pustí, a s rešpektom, ale verim ti že ťa už boli chrbát, aj mna strašne bolel preto som skušala už od 3t na boku, no každenu sa všetko hoji inak, neboj čo chvíľa aj teba telíčko pusti... aj ked to musi byť hrozne tak dlho na chrbte :( držím palce nech čím skor možeš na bok..
inak kočky ja sa až čudujem, ja to prelievanie ako t píšete v prsiach-.... ja som asi nejaka divna, ale mne to robila iba v ten den po operacii, ked som napla svali, a od druhe dna som nič tak ani raz necítila (klop klop...)
a inak ten prsník čo som mala pred opkou väčši a ovisnutejší, tak ten mi trochu meni tvar, :( že je na nom aj taka jemne volna koža ako v tom druhom, hľavne naspodku to vidieť..ale iba ked fakt skúúmam a ja o tom viem, kedže sa poznam, len sa bojim aby sa to už moc nemenilo, lebo aj s prsiami som už šla dole, su o dosť menšie :( a ta pooperačna podprda je mi normalne že už volna, ani necítim že by ma stahovala...

milkshake

luxury vdaka za tvoju radu...snazim sa byt trpezliva,len tie bolesti chrbta su uz neznesitelne...spavam 3-4 hodiny...inac som s prskami velmi spokojna,niekedy este pobolievaju,ten lavy potrebuje asi viac casu,aj tie jazvy,hlavne ked sa meni pocasie,vtedy si ich viac citim...ale inac som stastna,ze konecne mam prsia,a nie vyschnute a ovisnute slivky =)

Luxury

Korki a mozes mi napisat, co presne vidis, aky rozdiel na tom ze mas v jednom viac a v jednom menej? ja to len chcem porovnat s mojim :)
Polytechy maju udaje v gramoch nie v ml, preto psiem ze g. :) na ml je to o nieco viac ako gramy.

Luxury

milkshake, ja som 9 tyzden po op a na bok si lahnem iba na chvilku, tiez mi to je neprijmne a presne ako pises, tiez ten lavy citim tak v strede, ale ja si z toho nic nerobim a idem na to pomaly. Ja lave prsko citim este stale ze to nie je ono a cakam. Inak vsetko ok, je makke, nemeni tvar ani nic. Podla mna to chce trpezlivost.

kobra17

barbora10
Ďakujem ti pekne,ani nevieš ako ma tvoje slová potešili a posilnili.Ako ja spokojná som,len som si myslela,že ešte asi klesnú a budú vyzerať ešte lepšie,ale ak tak zostanú,tak mne to vadiť nebude.A s tým kupkom máš svätú pravdu.Bola som na termáloch a tie pohľady....!!!

milkshake

ahojte
som 7 tyzdnov po op-ke,este stale nemozem spat na boku,hrozne mi to uz vadi,chrbat mam uz zniceny...kazda tu pisete,ze po 3-4 tyzdnoch ste spavali na boku...ked sa otocim na bok,mam take ako prelievanie,a citim hlavne ten lavy implos v strede,taky tlak,je to dost neprijemne,ten implos,proste okraj si citim, a nahmatam aj v rovnej polohe...na kontrole po 3 tyzdnoch bolo vsetko ok,ale u mna trvalo vsetko dlhsie,aj bolesti,aj ta cela rekonvalencia,pritom som sportovy typ,predtym som chodila 4-5 krat do tyzdna posilovat...

barbora10

kobra

mas prsia velmi pekne.je pravda,ze bradavky mas nizsie,ale to vobec nevadi.tvarovo vyzeraju akoby si mala take plnne,velke a krasne prsia od prirody.mozes byt spokojna,lebo takto nevyzeraju prsia,pre ake by mal byt niekto nespokojny!!!uvidis,ked prides niekde na kupalisko,to budu pohlady:)

kobra17

Nelina27
No presne nad tým som rozmýšľala,že keby boli nižšie vložené,tak by vyzerali lepšie.Bože myslíš,že už mi vôbec neklesnú?Ja som sa na to spoliehala,že ešte asi klesnú a mohli by tie bradavky vystúpiť do hora.

korki

snikerska, ahoj
no tak aj tebe sa to uz krati... veru ja uz som za vodou. vsetko je ok... tak ti drzim palce a nech sa dobre zahojis aj ty...

no menila sa cena, prirataj si o nejakych 140 eur naviac. alebo si zavolaj, ja uz si to presne nepamatam...

snickerska

ahoj korki
ako sa maš už ako prsana?ja idem v piatok objednavat imploše...ty si vravela,že sa menila cena je to pravda,?a o kolko prosim ta..