Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

korki

maminka, take obycajne bavlnene bez vystuze som ja kupila normalne v tescu. boli to dve na jednom vesiaciku, jedna biela a jedna ruzova. inde som take ani nevidela. a sice maju kostice, ale uplne su prijemne tie podprdky. mam ich velmi oblubene. lebo je teplo a oni su uplne tenucke, ako keby som ani nic nemala. a bez podprdy sa este hanbim chodit... xixi

korki

luxury, ano v jednom mam 400 a v druhom 450ml a vidim to len preto, ze to viem a musim sa dlho prizerat. ale beznym okom to nezbadas... a ty mas gramy, nie ml???

ja som mala na pravej strane taky vpaceny hrudnik, sice uplne mierne ale mala a aj som sa bala toho rozdielu, ale dala som na dr. ved on vie najlepsie a nebanujem...
ale tym, ze som nemala ziadny zaklad, tak ten rozdiel trosku vidno. ale fakt je to volnym okom nebadatelne, iba dlhsim prizeranim sa a obzeranim to vidno...

Nelina27

kdeze ja este prska nemam ani zdaleka makke, maknu zvrchu, prave lepsie ako lave, ale spodok je stale gumovy a kedze mam anatomy tie su s maknutim na tom vraj horsie ako gulate, takze si este pockam, ale celkom sa vytvarovali ako sa usadzaju, aj sa teda zmensili o dost oproti tym prvym tyzdnom po opke, ale mne sa pacia a to je hlavne:-))) vytesujem sa z novych plaviek a vsetko oblecko na mne super sedi, no co viac si mozem pred letom zelat? inak ked budes zhanat podprsky, mrkni do Marks a Spencer, podla mna tam mali super vyber, aj vacsie kosiky

maminka81

veru nelinka - leti nám ten čas :) a poriadne,:) fakt pred chvílou ste ma vyprevadzali na opku :) a už mesiac je tomu, neuveriteľne...a ty čochvila pol roka :)) sa tošuchne ani nebudeme vedieť ako:) a ty inak 3 mesiace po..ako sa citiš? prsia mäkšie o dosť? ja ich mam ešte tvrde..bojim sa aj skušať k sebe, ani neskušam radšej, lebo ich mam dosť odseba..

Nelina27

maminka, kludne si tam zavolaj uz teraz a dohodni si priblizny termin na 6 t. po, nemusi to byt uplne na den presne... ved aj oni budu mat dovolenky, nech to mas iste. ako to leti, ty si uz mesiac po a to sme ta len nedavno vyprevadzali na opku a ja som uz 3 mesiace po...

maminka81

a babukly, ešte sm sa chcela spýtať, ako je to so saunou a tak, kedy sa može chodiť ap...
totiž dostala som kupon do welnes centra na bazen sauny ap... a ma určitu platnosť, tak som chcela vedieť že či stihnem...od kedy take čosi možeme, alebo ho niekomu darujem, nech neprepadne.. ak nemožem..

maminka81

nelinka - ja plnu zaťaž nemam športom, myslim len už fungujem uplne v domacnosti a okolo deti ako predtým... necvičim nešportujem zatiaľ, ja som myslela že už fungujem ako pred...čo sa prac ap týka, samozrejme ked nesiem a vešiam mokre oprate pradlo, trochu s rešpektom a viac sa bojim aby sa čosi nestalo ap, ale to už inak asi nebude :) a najviac sa myknem a som v strese ked sa v spanku zobudim že som zdvihla viac ruku, akoby sa natiahla, vtedy som hned hore a hned sa chytam či je všetko ok a tak...lebo stale sa bojim aby sa čosi nestalo...inak spavam na bou ako dr povedal že po 2t.. už pomaly možme skušat ak nas telo pusti ap... ja som začala na boku až po 3 t radšej, ale aj tak sa trochu bojim predsa len ked zaspim tuhšie ap
no ale ved to nejako zdoláme :) už vo štvrtok budem 4t...po opke
inak kazali mi objednat sa na kontrolu po 6t.. kočky to si mam už zavolat teraz k dr a objednat sa ako si to vypočítam na 6 t od opky? aka je čakacia doba po tel.objednaní na kontrolu... myslim mam už volat teraz že o 3 tyždne mam po 6t? alebo stači tak par dni pred tým... ako ste sa objednavali vy k dr červenovi..:?

Nelina27

alore, pri tej laserovej depilacii by jazvicky vadit nemali a ked tam budes tak ti aj povedia ci uz mas cas na laserovanie tych jaziev, asi podla toho ako su vyzrete... ako inak vyzeraju u teba??? ved baby po roku tu v galerke uz ich mali krasne, skoro neviditelne, nepockas este?

kobra, urcite tvoje prska sa menia stale k lepsiemu, mna len tak napadlo ked sa na ne pozeram, co si ty myslis... nemohli byt vlozene implose u teba trochu nizsie? tym padom aj bradavky by si mala vysssie a hore mensiu vypuklinu... viem ze teraz uz je to jedno, len ci si si to vsimla, a neber to ako kritiku, v podprske su tvoje prska ukazkove:-)

inak ako pisala xenenka, ona ma prska krasne ale mne sa tiez pacia tak, ked su bradavky vyssie, teda nie zeby to bol akurat moj pripad:-)))

korki, super ze sa tak citis a si happy, o to vlastne po tej opke ide aby sme potom boli v zivote spokojnejsie, a s tym plnym dekoltom to snad ide lahsie

maminka, myslim ze na plnu zataz a spanie hocijako je az po 6 tyzdnoch a nie po 3... vydrz este do tej druhej kontroly a potom ti uz povedia ze mozes vsetko:-)

b4rbie, tak to mas teda pech, vselijako sa ti to skomplikovalo ale verim ze ti to daju do poriadku a budes nakoniec uplne spokojna, naozaj dievcata nie kazda opka sa vydari, to je statistika a ta nepusti :-((( b4rbie ozvi sa nam potom ako pokracujes a drz sa

maminka81

vierka - to s tým prsným svalom cítim aj ja a som tiež po opke 3t... ked ho napnem, a použijem prsny sval pri robote, tak mam v nom taký tlak akoby išiel vypadnut... a mna dost aj pichne akoby v bradavke vtedy... inak tie chvilky uplne bez podprdy si cez den aj ja uživam neskutočne...
a kočky aj ja som štastna prešťastna že mam nove prsia...ap, ale mam akosi väčši strach, že si niečo posuniem a preto sa asi občas trošku viac pozorujem..:/ korki - veru ono aj ja ich mam take ako pišeš... ja len ked si popredu par dni, že či si na tom lepšie ako ja už, nech viem čo ma čaka...
a inak som rada že píšeš že robiš už uplne všetko ako ja doma... ja aj ruky dviham ap

inak som smutna z toho že v sobotu som bola kupiť podprdu novu (lebo vo štvrtok boli už 3t..) a nič moc som nenašla, ved prvu musime mať bez výstuže ako dr vravel...a ja som chcela čistu bavlnenu... a nenašla som, tak som kupila len taku tenku čipkovu bez vystuže s kosticami, a mala som ju celý den a veru večer ma boleli prsia... neviem inak aký význam ma teraz podprda, ked vlastne prsia nam stoja samo... a ono vlastne ta podprsenka ich nejak nestlača ap... :/ ešte sa chystam ak budem mat čas obehnut dalšie obchody..aby som zohnala nejaku športovu, alebo bavlnenu..v ktorej ma nebudu bolieť prsia, zatial nosim tu čipkovu.. ked chcem dat tričko normalne a idem z domu, ta retro pooper.sa veru zakryt neda tak lahko..tak ak mate dobrý typ, kde si objednat alebo kupit podprdu nejaku dobru, dajte vediet... ja som mala inak pooperačnu 75C a aj vlastne čipkova s kosticou bez vystuže mi sadla 75C.. tak neviem, ked niekde objednam podprdu, tak vždy tuto veľkost?

kobra17

bianca003
Ďakujem.Som šťastná,že už ako tak vyzerajú,už som bola skoro zmierená s tým,že zostanú také čapatučké.