Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Zuzana1407, ja som zatial len "predsilikonka":D

Uz mam z toho celeho hlavu na prasknutie, cakam do konzultacie, zatial zbieram info aby som mala aky-taky obraz o celej veci. Co sa tyka vyberu implantatu, trosku sa obavam spominaneho rotovania anatomov. A zrovna anatomicke sa mi pozdavaju viac (vzhladom na moj typ postavy).

Veronika86, drzim palce!

gossip_girl

Tak to snad nejak zvladnem, ale hlavne tebe drzim palce, aby si vsetko zvladla, som zvedava potom :) uz mas aj nejake pocity? Mame podobne postavy myslim, no som sice vyssia, ale mne dufam viac nenavrhne hihi

Veronika 86

Gossip
hehe ano mlady :) neboj, ja som sa citila fajn :) ano navrhol mi to doktor, aj ja som chcela..
Ja mam 24r., 163cm, 48kg, 70cm pod prsiami

gossip_girl

veronika,

a ty si chcela gulate? A jaky asistent? boze vsak ja sa tu zmierujem, ze sa pred nim musim vyzliect a to tam bude este jeden? a nejaky mlady?

No ja presne neviem ake mam, meriam 173 a vazim tak 52kg. Ty mas kolko rokov?A ake si mala ty?

Veronika 86

Gossip girl
ja som povedala asi pribliznu predstavu a on povedal co by bolo najlepsie a samozrejme pomeral, velmi sympaticky clovek :) aj jeho asistent haha fesak :)aj sestricky strasne zlate..
Ty mas ake miery?

gossip_girl

veronika

no ja sa chystam zatial len na konzultaciu, som zvedava, co mi navrhne :) a ty si povedala co asi chces? Ci dr ta pomeral a povedal?