Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

carmennka11

Baby rada všetkým: menej ako 300ml ani nerozmýšlajte a dajte na radu doktora...ja som špekulovala a zbytočne som si dala menšie:-(

carmennka11

Baby rada všetkým: menej ako 300ml ai nerozmýšlajte a dajte na radu doktora...ja som pškulovala a zbytočne som si dala menšie:-(

vierka86

nemam nic nove ale zajtra pridam fotky, resp ti poslem na mail
ano mam asymetriu, ale ked mam podprsku vobec to nieje vidiet, teda aspon myslim ;)), takze som spokojna, mozno sa to casom spravi aj ked pochybujem o tom...

Veronika 86

Vierka 86
dakujem, ved uz aj tak sa to neda zmenit, ved v pondelok idem uz na opku, len tak spekulujem :) A tebe sa ako tie prsia zmenili? Tusim, ze si hovorila, ze mas miernu asymetriu. Dala by si aj nove foto ak je to mozne? :) Ja sa len bojim, ze to bude velke k postave :)

vierka86

nie dobre to bude Veronika, ja mam skoro rovnaku postavu , 162 cm, 45 kg po prsiami 70 cm a mam 300ml doktor povedal ze sa zmesti aj 350 ale ja som pvedala ze staci 300 a som spokojna, mam pekne C-cka

Veronika 86

Baby pocuvajte, ja sa normalne nad tym zamyslam, ze ci 325ml nebude vela pri mojej postave, 163cm, 48kg, 70cm pod prsiami..co si vy myslite? Najprv s doktorom sme sa dohodli na 300ml a potom dal aj 325ml.. :)