Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Arial

Dr Trškovi sa musi o prsiach už aj snivať :-) tušim každy pondelok robi nejake prsia a okrem toho asi aj v ružinove cez týždeň okrem iných operácii. Ale na prsiach si dava zaležať, tie robi pekne fakt, a asi je to jedna z jeho najoblubenejšich operácii pretože ine esteticke zakroky mu asi velmi nejdu mne robil inu operáciu a musim isť znova ale bohužial k inemu chirurgovi.

adelaide

ahojte dievcataa
citam len 3 strany dozadu..ahoj korki a luxury!!
tesim sa dobre sa vas cita...
Ja uz beham dost bez podprdy, teda v tych horucich dnoch a perfektnom tricku som uplne happy ked som bez. A nakoniec som skoncila na 75 E a vobec nie su velke. Pamatate ako sme riesili chudnutie . No ja beham hore dole 2 kg stale, uz asi takato zostanem, xixi :o) ALe je to fajn, citim sa sexi a teraz ked som nove kozy uz aj opalila je radost pozerat na hrudnik.
Takze Vas zdravim vsetky a ostatnym drzim palce. Chodte do toho, stoji to za to

Elissa

Veronika86, chystam sa na konzultaciu k Trskovi. Uvidim, ako na mna zaposobi, potom mam v zalohe este Cervena. Lebo oboch prace sa mi velmi pacia, len sa uz spravne rozhodnut;-)

pespra

mimka775 aj ja som mala strasne nafuknute brucho. A viacere tu pisali, ze tiez, tak asi je to normalne :-)

Baby naozaj neuvazujte nad mensimi, berte co najvacsie :-)))
Ja mam 445ml a brala by som aj vacsie :-)

mimka775

Len sa chcem baby spýtať, aj vy ste mali také nafúknuté brucho, nechápem, na to, že 4 dni skoro nejem....hned ako prvé som si všimla, že mám brucho:-( či je to tou podprdou, ked je taká sťahovacia a tlačí to všetko do brucha, alebo čo:-((

mimka775

Ďakujeeem, pocity boli celkom fajn, bola som rada, že som sa prebrala:-)) tlmili mi bolesť liekmi, takže sa to dalo vydržať, len ma velmi bolel chrbát, to vstávanie a lahanie je nanič, musia mi pomáhať, ja to sama s brušnými svalmi neviem....

mimka775

Ahojte, tak ja som teraz doma 2 den po opke, prsia sú tvrdé ako beton, dúfam, že zmaknú, mám 405 ml do každého, bola som v interkliniku, som velmi spokojná, pekná podprsenka,žiadna bandáž, takže sa mi hned super dýchalo:-)) štichy zvnútra vstrebatelné, už po prebratí som si dala polievku sama:-))som zvedavá ako sa mi usadia:-)

Veronika 86

Vierka86
hm, no predtym si nemala asymetriu. Tak snad sa ti to este upravi, ved nie si dlho po opke..Co ti na to doktor povedal? Tak ak mozes, tak mi prosim ta posli veronika.surovcova@gmail.com Dakujem krasne :)