Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

pipajs

mozes ju vymenit za sportovu..tak ako ja..pytala som sa lekara,tak vravel ze kluden..ale ja som ju menila po 3 tyzdnoch..ale sportova ti tiez pekne stiahne prsia:-)))-odkaz odstránený-

pipajs

Luxury
Pozerala som ju ale nyvyhladalo my tú podprdu. Mohla by si my napísať presný názov alebo výrobcu podprdy?

Luxury

pipajs, mne ponukol do prace podprdu Z-bra, stoji tusim 50 €. Na nete ju mozno najdes aj za menej ;). Ja som nevymenila, ale to bolo este celkom chladno, dalo sa maskovat...

pipajs

Ja som 11 den po operácie a ešte mám trochu nafúknuté brucho ale mám skôr pocit že mám veľkyý spodok teda maternicu. Idem v pondelok na stehy tak sa potom odfotím a pošlem fotky do galerie. Ja blbá som sa vôbec neodfotila pred operácio chcela som na to zabudnúť , že so bola plochá. Operoval ma Trška a som spokojná. Chcem sa ho spýtať či by som do práce mohla vymeniť podprdu za inú podobnú tejto. Ja mám tú telovú a tričká my ju nezakryjú. Oplečka sú moc blízko k hrudníka. Máte niekto s tým skúsenosť , že ste podprdu vymenili za inú ?

korki

adelaide, vitaj, moja!!!
tak som rada, ze si sa konecne ozvala a tvoje riadky sa tiez dobre citaju. ja mam podobne pocity, takze viem o com hovoris... len ja som narozdiel od teba taka sprosta konzerva, ze neviem chodit bez podprdy. uz som si nakupila topiky a tielocka, vyzera to super, ale neviem, mne to neda. sa citim ako naha, ked nemam tu podprdu pod tym... no ale dufam, ze sa to casom zmeni. xixi

Luxury

mimka775, to sa vstrebe, ja som bola minimalne tyzden jak balon cela, jak posledny mesiac pred porodom, napuchnuta, ruky, nohy, vsetko. Bude ok, neboj, to nie je ze by si pribrala :)

Adelaide, ahoooj, akurat som na teba myslela, ze ako si to uzivas, ci je vsetko ok:) tak super, pekny pozitivny prispevok :) ja teraz chudnem , ked uz o tom chudnuti, zatial je kilecko a nieco sa mi podarilo, ale vystupili mi prsia:)))
Tiez si myslim, ze to stoji zato! :)))

bianca003

adelaide
ahoj ani nevieš aka som rada že si sa ozvala :))) a že sa máš super, tak aj mna to už čaká tento mesiac ....bože baby ja som taká štastná pretože dnes mám poslednú skušku ,dve už mám za sebou a dopadli super .... a pomaličky sa to blíži predoperačne v pondelok posielam peniažky za imploše :)))) Dúfam že to budem dobre zvládat ako za posledne obdobie všetky čo ste boli tak super priebeh...
A v auguste hadam budem moct absolvovat aj dovolenku v Chorvátsku ...