Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

Ahojte baby hrozne dlho som tu nebola ale zaujimalo ci si tu dala nejaka z jednotiek 400 ml.. Asi z takych ako som mala ja :)))

pipajs

Luxury. Pozerala som ju. Je aj pekná narozdiel od tej mojej telovej prešívaneja mám ju pomaly až pri krku. Ja som ti poslala tú fotku tej čo som našla. V pondelok to doktorovi poviem či by som ju mohla vymeniť aspoň v robote. A máš aj stránku kde ss dá najjednoduchšie kúpiť ? Kedy je asi dodanie ? A tam je asi nejaké iné číslovanie.

Luxury

pipajs, poslane :)
tusim som ju videla len v librach, ale stale to bolo menej ako 50€ alebo 55, uz neviem, nie? postovne z UK nebyva velke, ja som odtial posielala kozmetiku.

pipajs

Luxury
Potom ti pošlem fotku tej čo som si ja vyhliadla som zvedavá čo na ňu povieš. A kde sa dajú objednať . Pozerala som ju ale na zahraničnych stránkach. Slovenskú som nenašla.

Luxury

pipajs, je to proste Z-bra, poslal mi obrazky na mail, ak das mail, poslem ti ho.
Trska moc nedoporucuje ine podprsenky, len ked musis, tak tu Z-bra, to je medical bra tiez vlastne.

pipajs

Zuzana 1407
Vybrala som jednu na internete ale neviem ako sa posiela link .Pozerala som tak aby bola guma pod prsiami hrubšie ramienka ale môže mať aj väčší vystrih ako majú pooperačné.?