Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

aj ja som myslela taku.. no jemne ruky zdvihnes po par dnoch, do desiatich som ich ja osobne zdvihla asi po ramena, a volnejsie tricko s pomocou uz natiahnes..

sisa20

veronika ja som si tesne po operacii davala tricko cez hlavu...:))este som nebola na stychoch ale stale si menim tricka cez hlavu

Veronika 86

Bodynka
no ja som myslela tie co si davaju cez pazuchu :) no ved uvidime ako ja dopadnem :)straaaasne sa bojim narkozy!

Veronika 86

Baby
dokedy ste nemohli nic obliect cez hlavu?Do stehov? Nejake je to tu mrtve posledne dni :) hehe Mna to caka uz tento pondelok!!Ide este niekto 6eho v pondelok do Novamedu?

pipajs

Bodynka
V pondelok idem na stehy tak až potom pošlem fotku do gaerie. Ale némám fotku pred , ale mala som nulový základ. Ked pošlem fotku hned to dám sem vedieť.A ja som 12 dni po operácii a mám ich ako beton. Aj ked už je to lepšie ako tesne po operácii.

bodynka

No vidim baby fakt ani to tak nekrici ze by to bolo tolko, a co na dotyk? nieje to moc citit ci ste este kratko po opke...? Dakujem