Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

zonda, tie cervenkave plavky su super, odkial ich mas ? :-) som kukala na tu foto asi 3 minuty :-) a tu ciernu podprdu to nemas Skiny? Ja mam tiez presne taku Skiny, to je bez kostic, ze? super sa nosi.
Perfektny mas ten stredny profil, uplne rovnake prsia. A chuda si, to jak dokazete baby?:-)

meduska

maria1113 dakujem,ale ja este nemam silikonove prsia uz ked som sa odvazila tak som si precitala zopar nie najlepsich clankov a zacala som zas vahat.Potrebujem zrejme o tom viac vediet a najst dobreho plast.chirurga.mozes mi poradit?

maria1113

meduska, najskôr musíš poslať svoje foto prs a svoj nick na e.uhrinova@gmail.com a potom ti prídu údaje na vstup do galérky

Veronika 86

Silvikh
myslim, ze ty si tiez brala Aescin, ano? Doktor ti to poradil, alebo si si to kupila sama? Ja som sa na to zabudla opytat, tak neviem ci sa moze brat aj vtedy ak nemate az taky opuch. Baby prosim poradte!Dakujem

adadka

Kočeny,

tie čo zháňate podprsenky, urobila som si tour de Aupark a Polus /BA/ a pekné vystužené bez kostice majú: Skinny, Litex, C&A.

Veronika 86

caute baby
tak ja som spat z Novamedu.Mam to konecne za sebou. Lekar aj sestricky super! Odporucam!!!
Zonda, Lxury krasne prsia :)

maria1113

čaute baby, luxury, zonda - krásne prsia máte, pekne sa usadili. Ako písala korki, pekne na vás vyniknú. Chcem sa spýtať baby, kde ste si kupovali plavky? Zonda, tie tvoje červené su super. Ja som si kúpila jedny v cropp town a ešte by som chcela jedny, poraďte, kde kupujete.
Baby, čo ste tu chodievali - zuzkas, flow, ozvite sa, ako sa máte?