Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Elissa, cez sviatok neviem, asi nie. Ale neskor poobede sa da v pondelok po opkach, cca od piatej do siedmej, neni problem.

MartinaLO, ja mam Dermatix gel a neviem ci ok alebo nie, ale jazvy su v poriadku:) vsetko chce cas tak ci tak :)

adka_22

caute baby potrebujem radu, na predoperacne vysetrenia sa musim objednat? neviete aky dr. ich robia v ruzinoveskej nem.?

martinaLO

prosim Vas kocky mam 6 tyždnov po opke a mam hroznu plet,je to spojené s tym alebo nie:-)
nemate skusenosti s kremom na jazvy Dermatix Si Gel 15g?
dakujem

Veronika 86

Naima21
Gratulujem :) Snad to bude uz len lepsie a lepsie. Ja zajtra, teda dnes rano idem do Novamedu tak baby drzte palce!!!!!!!!!!! :)

Bianca1236

suhlasim ze odporcovia tejto temy by si mali vymienat nazory vo vlastnom fore. ja sice silikony este len budem mat, ale urcite nie z rozmaru alebo hluposti. roky som dospievala k nazoru ze je to naozaj nutne, a ani mojmu priatelovi to neprekaza, aj ked sa samozrejme boji aby nenastali komplikacie. kazdopadne velkost aku si kto da je cisto dotycnej vec. a musim povedat, ze co som videla prace v galerii, nebola tam ani jedna baba ktorej vysledok by bol vulgarne velky alebo inak nepekny.

Elissa

Ahojte, prosim vas, na konzultaciu (Mudr. Trska) je mozne sa objednat i na sviatok, prip. pocas pracovnych dni vo vecernych hodinach? Je taka moznost, nemate skusenost?