Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

Veronika 86,
no tak ti gratulujem.....
a čo ? ako to zvládaš ?ake máš pocity s Op?
som zvedavá lebo aj mne sa to už kráti :))

Fluffy
ty ideš kedy a ku komu?

barbora10

zonda

teraz je tvoje telo jedna basen:)prsia ti pan doktor urobil nadherne!!!a ta jazva vyzera 4 mesiace po operacii tak ako vyzerat ma.mas ju krasne tenucku a ked vybledne uplne,tak nikto to nezbada.ja mam kamaratky,ktore su uz aj dlhsi cas ako rok po operacii rezom pazuchou a jazvu im naozaj nie je vidiet.

zonda

leus,
pisala som, ze poznam kopu dievcat, ktore maju rez pod pazuchou a nenajdes im ho ani ked chces. No kazda z nich je aspon rok po opke. Vid barborka 10, krasny priklad. A ked som sem davala svoju fotku jazvy, ja som nepovedala ze ju vidno nie je. Ja som pisala, ze korki chcela vidiet, ako jazva vyzera po 4 mesiacoch. Tak teraz trosku nerozumiem, co mi chces dokazat, ved som sa vyjadrila jasne, nikdy som nenapisala, ze MOJU jazvu uz nie je vidiet. :-)

Maria, Luxury,
ak myslite tie tmavsie cervene plavky, su znacky Magistral - predavaju ju v nakupnych centrach v sportovych obchodoch ako Quicksilver.. Tie oranzovo-ruzove su z Tesca. No a ta cierna podprda Luxury je Intimissimi, bez kostic, velmi pohodlna, ale teraz v lete nenosim vobec ziadnu, si to konecne uzivam :-) Luxury vidis ja mam opacny problem, ja by som este kludne 5 kg prijala navyse. Snad ked budem tehotna to dobehnem :-)

maria1113

meduska, však pošli svoje foto do galérky a tam si pozrieš prsia od rôznych doktorov a sama si vyberieš, podľa toho aký sa ti páči tvar, či guľatý, alebo anatomický.

Fluffy

Veronika 86,
tak co ako sa citis? Ak si dobre pamatam,vcera si mala len operaciu? Ako to zvladas? Dufam, ze vsetko je ok.
Ja mam 2 tyzdne do op, zacinam mat z toho trochu depku :)

meduska

maria1113 volala som do novamedu caka sa skoro rok a dr cerven pracuje vraj aj v Pezinku a tam sa vraj necaka vobec,tak neviem.

maria1113

meduska, však to nevadí keď ešte nemáš, posiela sa foto pred opkou a potom po opke, tak sa pofoť a pošli. V tomto ťažko radiť, musíš si vybrať sama, ja som bola v Novamede a som spokojná. Záleží na tom, či ti nevadí, že budeš dlhšie čakať, alebo to chceš skôr. Napr. baby,ktoré boli u dr.Tršku, tak boli zoperované aj do mesiaca. U dr. Červeňa sa dlho čaká, ale je predpoklad, že sa niečo uvolní a pôjdeš skôr.