Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

bianca,na boku len nad ranom sa dam,ale tak si dam ruku pod telo,aby som nelezala na prse..ale to len fakt,ked uz sa preberam :-)
kedy to ty mas?

silviklh

ahojte.idem pridať pár nových fotiek...silvikl.rajce.idnes.cz (heslá,ako máme)
teraz som si pozerala fotky spred 3 tyzdnov,a vidno,ze som pribrala trosku..fuj :Daj ked vy to asi neuvidite. vsak len zeriem...inak mne normalne prisli kramy..sice meskali tri tyzdne..ale prisli:D teraz uz budem koncit...

rara,ako si prezivala tamponadu?ako si bola v noci??
inak tie ciarky na prskach si odmyslite,ja este nosim tu pooperacnu :)
prsia už krásne mäknú a na fotkách sa mi zdá,že vyterajú že sú to také ohraničené gule,ale vôbec nie sú :-)

Nelina27

Elissa, ja som bola u internistky v BA, nesla som cez obvodacku, stalo to 30 Eur komplet, uz viacere sme u nej boli:-)))

Elissa

Luxury, jejda, nevsimla som si, ze ked rozkliknem pod foto, ze tam je schovany popis:-)))

Dievcata, este by ma zaujimala jedna vec. Co vsetko zahrna predoperacne vysetrenie a kde v BA ste si ho davali robit? Treba ziadanku od vseobecnej lekarky, alebo ako to funguje?

rara

pespra - pýtala si sa v nedeľu na kontrole doktora aký máme profil??? Ja som bola včera na stehoch a na toľko vecí som sa chcela popýtať, tak mi to všetko vyšumelo z hlavy tak ani neviem aký mám profil,som strašne spokojná páčia sa mi aj prsia aj nosííík:)))))

Veronika 86

Fluffy
stihas to v pohode, na stehy sa ide o 10 dni, cize ja idem 16eho :)
Meduska na Novamed su jedny z najlepsich referencii,teda na Dr. Cervena. Ale isto najdes inych dobrych ak ti nevyhovuje BB. Ja som napr. mimo SR, ani nepochadzam z BB, ale aj tak som sa rozhodla ist tu :)

Fluffy

Veronika,
povedali ti, kedy mas prist na vyberanie stehov? Za kolko dni po op to je? Lebo ja 15 den po odlietam naspat, nebudem moct zostat dlhsie :( Ty kedy odchadzas?

zonda

oki leus, vystvetlene, iba som sa zlakla, ze si ma nespravne rozumela :)

pespra,
myslim, ze letiet mozes o mesiac bez problemov