Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

Parada dievcata, krasne prsicka:-))

Luxury, prosim ta, nevsimla som si pri tvojich foto popis - ake mas implantaty, kto operoval? Diky

silviklh

ahoj Martinka, s tou pleťou nie si sama...aj korki tu spomínala...ja som ju mala desnú!!! aj podkožné,aj zapálené,aj s bielou hlavičkou a o pleciach a chrbte ani neoovorím :( takú pleť so mnemala ani v puberte.ale teraz sa už 4 deň čistím koloidným striebrom a veru je to o 50% lepšie!

zonda

Ahojte,

konecne som sa pofotila a poslala livke dnes aktualne fotky - po styroch mesiacoch. Aj korki som davno slubila, ze odfotim jazvu, tak dufam, ze to liva coskoro prida. Dam vediet, ked to tam zbadam :-)

barbora10

zonda

sanka dolu sefe!!!

dievcata,amanda to pekne napisala,ale v zlej teme,pretoze nas do plastickej operacie nikto nenutil!je to iba nase rozhodnutie,ktore sme nepodnikli zo dna na den a ake mame na to dovody je tak isto nasa vec.jej prispevok by mal byt presunuty do temy augmentacia proti vlastnej voli...

martinaLO

luxury
dakujem,ja len ci sa oplati kupovat,uz mi odporucili v lekarni z biodermy jeden ze sa s tym da aj masirovat..no asi hlavne zalezi ako sa komu hoja jazvy:-)