Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Pespra, ja ani neviem ci mam opuchnute, ja to nevidim a uz vobec nie cez ten stahovaci pas :) ale opytam sa..
Fluffy dakujem :) aj tebe to rychlo prejde a nemusis sa bat, tam sa o teba pekne postaraju :)

Fluffy

Bianca003, ja idem 27.06. do Novamedu. A co ty?
Veronika86,
dufam, ze uz to horsie nebude a rychlucko sa zotavis :)

pespra

Veronika86 podla mna ten aescin ani netreba. Teda neviem ako velmi mas opuchnute ty. Ja som sa tu tiez po opke na to pytala, lebo som citala, ze to tu baby uzivali, ale tiez som sa na to zabudla spytat doktora, tak som to nechala tak a odpuchli uplne prirodzene same. :-)
Ale ked, tak podla mna kludne mozes zavolat do novamedu a spytat sa na to.

Baby dnes som presne 3 tyzdne po opke :-) ako to leti. Myslite, ze mozem presne za mesiac uz letiet na dovcu? Alebo to je este skoro?

meduska

leus neviem ja stale hladam a citam a skusam...volam....chcem len to najlepsie..ok maria1113 hned doma sa na to dam.

Veronika 86

Fluffy
citim sa tak vselijako. Zle mi ani raz nebolo, v nemocnici som mala len take tlaky, ako keby mi niekto sedel na hrudi. Teraz som na hoteli, tak ked chodim mam nejake tie bolesti, ale da sa vydrzat..dufam, ze tu uz horsie nebude..Len mam obmedzeny pohyb, najma tymi rukami(kedze rez bol z podpazuchy). Ty ides tiez do Novamedu? Uz sa presne nepamatam :)
Baby poradte, mozem ten Ascein aj ked doktor nic nespominal? Som sa ho zabudla opytat...