Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ajka1988

ahojte dievčatá som tu nová mam 23 rokov, prosím chcem od vás rady.... som odhodlana si dať spraviť prsia. mam už aj našetrené konečne. Mam otázky: koľko vas to vyšlo celé ? kde a u koho ste boli? a čaka sa dlho nato? či je možné že do septembra by to bolo možné spraviť ak by som šla budúci týžden na tu konzultaciu prvu a testy? Dakujem.

leus

zonda
ja necakam, ale ty si tu daco pisala, ze ak ju zbadas...ci ako?Tak som ti len tak napisala, ze ja som ju zbadala ;)je mi jasne, ze 4mesacna este bude vidno,mam skusenosti, vyberali mi znamienka, tak mi vybledli az po roku ...

zonda

Dakujem baby, ja sa tesim, ze mam len 300vky, mne uplne stacia.

Leus,
prirodzene, ze po 4 mesiacoch tam jazva este je. Cakas ze do mesiaca ju nebude vidno? :-) Aj keby som ju mala odspodu, by tam bola a mozno este horsia, lebo ked som este nekojila, mala by som tu kozu prilis napnutu a robilo by to taky tah na jazvu, ze by mi pravdepodobne zhrubla - takych pripadov som bohuzial videla dost.

Luxury,
wau, mas ich krasne!

Nelina27

adadka, ja si nepamatam z poslednej doby zeby sme to tu riesili, hadam skus zavolat radsej svojmu lekarovi a popytaj sa ho na to...
adelaide, super ze si sa ozvala, takze prska si uzivas ako sa patri:-) uz ti uplne zmakli? mohla by si pridat nejake fotky:-)
aj ja sa vytesujem z dekoltu, akurat som si este stale nezvykla na tie pohlady... ale oblecenie sa perfektne nosi a o plavkach ani nehovorim:-)
luxury, zonda, budem sa opakovat, nadherne, velkostou akurat a ako prirodzene!!!

Luxury

dobre ranko prajem, dakujem pekne:-)to je tak super, mat prsia:-)

Korki, boze, ved ty si taka chuda...

Elissa, je to pod fotkou, ked kliknes na Informacie o fotke, sa ti to tam rozbali. :-)Operoval ma Trska, anatomicke implose.

korki

luxury, zonda, krasne prsicka mate!!! diky, zonda, no ta jazva, uplne minimalna. nebanujem ze som si dala pazuchou...

inak baby, vy ste pekne stihlucke, tak vam tie prsicka krasne vyniknu. ja musim este riadne zamakat, do leta...xixi

martinaLO

bellinka
ved preto som chcela zistit ci sa oplati a to je iba 15ml,a to sa minie za chvilku:-(
mam od biodermy ,tak ten snad staci,ze maju s tym dobre skusenosti co mi hovorili zakaznici v lekarni a stal cca 10 eur

adadka

Kočky,

som 5 týždňov po operácii a už tretí deň pociťujem v ľavom prsku prelievanie.
Mali ste to niektorá? Čo to môže byť???

Ďakujem