Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Gossip
Záleží od tvojich pŕs aké máš,lebo napr ak máš maličké a dáš si veľký implantát napr 450 tak je tam riziko že ta jazva bude hrubšia,záleži to samozrejme aj od elascity tvojej kože,môže ti to zhrubnúť a nemusí..a je úplne jedno či si dáš ohľadom toho problému okrúhle alebo anatómy..

gossip_girl

rara ahoj,
tak uz nemas ani na nosiku dlahu nic? A nezostalo ti nic na nose? ziadny hrbolcek? Ja by som tak rada videla fotky, nahodou keby si mala nejaku, tak by si mi mohla poslat na gossip_girl@azet.sk :) budem ti vdacna..

Baby zacala som sa trosku bat ze ked nemam este odkojene a chcela by som aatomy od spodu, tak tam nebudem mat peknu jazvu? ze ten tah nato mi ju zhrubne? Ja uz sa fakt uplne bojim, lebo ja nechcem okruhle asi...

Veronika 86

Pespra :) Ja som si ten Flector pytala v lekarni a nechceli mi ho dat, iba na predpis, ale uz som volala sestricke, tak manzel mi ide pre neho. Vdaka :) Ten Tramal je nieco podobne ako Flector?

pespra

Veronika86 flector je volne predajny, nemusi ti ho predpisovat. Ale na predpis je Tramal, alebo tralgit, to je vraj o dost silnejsie. Neviem posudit, ja som nepotrebovala. ALe pisali to tu viacere, ze to najlepsie zabera.
A jazvy prelepovat nebudes. Az do stehov si vobec nesmies dat dolu tu pooperacnu podprdu, ani na chvilu.

Zuleko

Veronika
Ja som mala problém trošku s jazvami,čiže mne to prelepovali a mastili niečím skoro každý druhý deň pred tým než som šla na vybratie stehov a potom tiež..čiže neviem aký je postup...ale predpokladám,žeby si si to ty nemala prelepovať,pretože tak či tak sa sprchovať celá možeš až po vybratí stehov,čiže zbytočne.

Veronika 86

Zuzana, Zuleko
dakujem vam :)No ked sa nebudem moct zdvihnut po 5dnoch tak to bude zle, neviem kto mi pomoze..Juuj a zajtra cestovat vlakom do BA, ma asi porazi..Idem volat do Novamedu, ze ci mi predpisu ten Flector rapid :)
Co sa tyka jaziev, bola potreba ich prelepovat predtym nez vam vybrali stehy?

Zuleko

Veronika 86
Neboj to prejde všetko,každá z nás úplne inak vníma bolesť..ja som konkrétne nemala absolútne žiadne bolesti a ani som nebrala lieky,ale poradili a dali mi aj ak by som bolesti mala novalgin kombinovať s panadolom..všetky tie bolesti ťa prejdú..väčšinou baby hovoria ,že prvý týždeň je kritický..a s tým vstávaním si nelám hlavu,ja čo som nemala bolesti žiadne som sa dokázala sama zdvihnúť až po 2 týždňoch..všetko potrebuje svoj čas:-)

ZUZANA1407

veronika86

ved si este len 3 dni po opke.....kazda z nas bola este na tabletkach...boli chrbat aj prsia....neboj este 2 dni a bude to lepsie...ja som sice bolesti velke nemala ale prve 3 dni to bolo take vselijake.....skus FLECTOR RAPID,ale to je asi na predpis...mne stacil novalgin aj panadol.....skus pandol extra---a co sa tyka dvihanie z posteli.ja som to dokazala az 4-5 den po opke..aj to som sa s nohou odrazila od stolika.....musis vydrzat.......a bude to ok..neboj...tie prve dni prezit a bude ok.....ja uz mam 5 tyzdnov po opke,tak to zbehlo.......a tiez si pamätam na prve dni:-))))drz sa...

Veronika 86

Baby
nechapem ako to niekoho nemoze boliet..boli to strasne..ja neviem ci mam plakat, ci sa skrabat po stenach...Nechcem strasit :) Ja som si myslela,ze to nebude az tak zle kedze mam nizky prah bolesti-zvycajne..Dievcata, povedzte mi priblizne tie, ktorych to fakt bolelo, za ako dlho vas presli tie tupe bolesti..Ja som mala opku v pondelok.Domov mam cestovat zajtra poobede, neviem si to predstavit v tychto bolestiach..A taktiez sa neviem sama zdvihnut z postele..Prosim vas, ktore lieky na bolesti su silnejsie ako Ibalgin400?

pespra

Rara ja som na to zabudla. Po ceste domov ma napadlo este milion dalsich otazok, co som sa nespytala :-D
Takze netusim aky mame profil :-)))
ale mne je to v podstate jedno, ja som tiez velmi spokojna. Aj s p. Dr Cervenom sme sa zhodli, ze obaja sme s jeho pracou nadmieru spokojni :-D

Zonda dakujem za odpoved, chcem si uz zaplatit dovcu, tak snad sa za ten mesiac nic nestane a moj novy dekolt bude pripraveny na more a slnko :-)