Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZuZulla

Ahojte babule prosím vás mám na vás takú prosbu, neni tu niekto kto by si so mnou vymenil opku ? Ja mám íst 14 júla a potrebovala by som ist tak v septembri alebo oktobri no neviem či tu niekto taký je alebo ak niekoho poznáte tak sa prosím vás spýtajte . Ja mám ist do Novamedu k Dr. Červenovi ale teraz v tom júli nemožem :(( tak prosím vás ak sa niekto najde ozvite sa...

Nelina27

Veronika86, uplne viem ako sa citis, ja som tiez pred opkou verila ze mna to boliet velmi nebude, ale nebolo to tak... tie prve dni musis len vydrzat, ja som bola prvy tyzden uplne na tabletkach a ten druhy som postupne znizovala davky, uplne bez tabliet som bola po 2 tyzdnoch. ja som si davala tramal tablety, mne najlepsie zaberali, flector menej ale davala som to na striedacku a este obcas ibalgin 600. aj po troch tyzdnoch som mala pocit ze prsia su tazke a ako kamene a ten pocit naliatych prs bol asi mesiac... teraz som 3 mesiace po a uz som ja zabudla ze som niekde bola, prska mi pripadaju ako moje a fakt to stoji za tu bolest, tie prve dni su tazke... tak len vydrz a opakuj si aka budes potom krasna:-) ked pojdes nakupovat nove podprsky a handricky, bude to stat za to:-)
a s jazvami si do stichov nic nerob, potom ti povedia ako to mas prelepovat

Luxury

pespra, ja taky tak a este stale citim, ze to nie je ono...este stale nosim bez kostic, je mi tak pohodlnejsie, kedze sa aj vela hybem v praci. nie si v tom sama :-)

korki

ahojte

veronika, len vydrzat. mne pomaha pri kazdej bolesti pozitivne myslenie a stale nieco robit... nezaoberaj sa tou bolestou a uvidis, ked zaberu lieky, tak sa polepsi!!!

zonda, diky za foto jazvy. fakt je nadherna. ja som taka rada, ze mam pazuchou, je to stale schovane pekne...
a ty si si nieco davala na jazvy. lebo ja nemam v plane niecim natierat alebo pod.. ja ju chcem nechat tak... sama nech sa zahoji a zmizne pomaly...

inak baby, ja mam tu tvar stale ako pubertiacka. som dnes presne 6t po a plet mam neskutocne mastnu stale. neviem, ci treba zajst koznemu, alebo este vydrzat.???

Veronika 86

luxury
pocitam kazdu hodinu, nech ma to uz prejde :)
Pespra
neviem to vobec este posudit, mozno treba kupit bez kostic na zaciatku, snad ti niekto poradi :)

pespra

baby co uz ste dlhsie po..
ked ste si dali po tych troch tyzdnoch cez den normalnu podprsku tak ako ste sa citili? Ja mam pocit, ze ma to vsade tlaci, boli, necitim sa v nej dobre. Kupila som si v tescu, obycko bavlnenu s kosticami, ale neviem, ci to je zla podprska, alebo by som sa tak citila v kazdej....

Luxury

Veronika, neboj, to prejde, daj tomu este dva dni a bude lepsie. Ja som na 8mi den uz sedela v praci a keby to bolelo, tak nejdem. O mesiac uz nebudes ani vediet. Vydrz.
Gossip ako suvisi nepekna jazva s neodkojenim? Ja som bola cez vikend s kamoskinou kamoskou a jej to robili cez pazuchu a ta jazva je strasna. Ma to tam akoby nazberkane okolo tu kozu a jej to tam ovisa. A videla som skaredu jazvu aj u kamosky pod prsom a mala odkojene. Gosiip, to suvisi s tym ako ti to urobia, ako budes dodrzovat pokyny a od tvojho tela. Tak nehaluz.

pespra

Veronika86 to naozaj? Mne to normalne predali, ani len mi nespomenuli, ze by to bolo na predpis, to som prekvapena. ALe tak podstatne, je ze ho budes mat. Ten tramal neviem ci su to kvapky, alebo tabletky, ja som ho nemala, ale vraj je to o dost silnesjie proti bolesti.