Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Zuleko

Meduska
Najviac tu boli baby u Dr.Červeňa,Trsku a potom Ke Chirmed,myslím,že všetci traja majú peknú prácu,ale keď si z Pezinka tak chápem.

arri

meduska
hlavu hore, mne dali na konzulatacii termin op-ky o 2 mesiace a nakoniec mi volali ze sa im uvolnilo a sla som o mesiac po konzultacii.

meduska

Ahoj Zuleko ja som z Pezinka a do Kosic je daleko nakolko som stale v praci....a Novamed mi bol odporuceny ako najlepsi...neviem....uz zacinam vahat....je to strasne dlho....

Zuleko

Meduska
Skús ísť na konzultačku do Chirmedu v Košiciach,veľa báb odtiaľto bolo tam:-))a tam máš operáciu vybavenú do mesiaca-dvoch..ja som tam bola tiež:-))

meduska

ahojte tak volala som do Novamedu na konzultaciu mam ist az v oktobry....a potom este najmenej pol roka.Super...strasne dlho.

arri

naima
po vybrati stichov, ju mozes dat na taku hodinku dolu... ale radsej pomaly, ja som pre istotu zacala tak na 10min. potom som to pomaly predlzovala.

naima21

caute, prosim vas mate odskusanu nejaku dobru tabletku, nieco lepsie ako ibalgin 400 alebo nalgesin? Ale bez receptu. Ten chrbat je fakt horsi ako prsia. A este otazocka, mohli ste si tu pooperacnu podp. davat dole cez den po vybrati stichov?