Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

baby... a je po radosti... som bola na preoperacnych vysetreniach a mam malo dosticiek a nemozu ma operovat.. teraz sa bojim aby som nemala nejake vaznejsie problemy.. nemate s tym skusenosti??

Bianca1236

ahojte baby, nepoznate niekoho komu robil dr. Cerven modelaciu prs? rada by som nejaky nazor alebo vysledok videla ak by bolo mozne... dakujem

Luxury

meduska, a preco nemozes ist napr. do Ba? Kvoli cene, ci ako? Ved skus ist aj tam niekomu na konzultacku, ked by si chcela ist na op skor. Ja som tiez PK, sla som do Blavy.

arri

meduska
uz som pisala zuzulle ale ak ona nebude chcet mohla by som ti prenechat 18.8. termin do novamedu, musela by si len dohodnut so sestrickou skorsiu konzultaciu... co verim ze sa da, im sa stale nieco uvolnuje