Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

Zuzana, ja mam rez pod prsnikom a prelepovala som to maximalne asi 2 tyzdne od vybratia stichov, ktore vyberali na 10 den... 3 mesiace sa mi zda vela, neviem ci to ma nejaky vyznam

meduska, najlepsi je rez pazuchou ak nemas ziadny zaklad, plochu hrud a jazva by sa ti nedala schovat do podprsnej ryhy, alebo aj pre baby co este nekojili a tym padom by bol asi vacsi tlak na tu jazvu odspodu, kedze pred kojenim su prska ovela pevnejsie

gossip, dr. Cerven dava anatomy aj cez pazuchu, ked sa ti pozdavaju viac ako gulate a chces rez pazuchou...

ZUZANA1407

adadka

ano 3 mesiace...je to na nervy.kazdy vecer odlepovat a po sprche prelepovat.....ja si tiez myslim,ze zbytocne......

adadka

ZUZANA,

3 mesiace??? Mne po dvoch týždňoch jazvy odlepil a ja som ich už vobec potom neprelepovala. Mala som vstrebateľné štychy. Jazvičky mám pekné, nič nemokvalo...

adadka

gossip,

ja sa do galerky chystám už 2 mesiace :-)). Už sa konečne musím pofotiť.
Ja mám v jednom prsku 350 a v druhom 300 ml. Mala som asimetriu. Okrúhle, rez pod.

ZUZANA1407

baby,do akej doby ste si prelepovali rany????mne lekar vravel,ze 3 mesiace v kuse prelepovat......myslim rez pod prsnikom....

gossip_girl

adadka,

ty nie si v galerke hm? no ja meriam tak 173 a mam 51 kg teraz, som trochu pochudla, a ty mas ake implantaty? okruhle? a rez pod?