Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Luxury,

ja naozaj neviem teda. som si myslela aj ja ze vacsie, ze mu poviem ze nie najviac 300, ale povedal, ze som aj utla hore takze to by bolo max a aj to ze bude na mne trosku vacsie a ini by mi dali aj mensie, ale ze tento by sa zmestil. Ty si uz ako spokojna? si vtedy lamentovala, ze aj anatomy ti je dost vidno ako umele, ale uz je to lepsie nie? vyzera to podla mna velmi prirodzene, ja tiez som mala taku predstavu, ze hore skor taky spad a hlavne dole to vytvori, no neviem co budem :)

Luxury

gossip, aha :-), tak to potom je na zvazenie, ked je taka moznost, ze to na to moze mat vplyv. inak som typovala, ze ti navrhne vacsie implose :-)

repka

bianca003
ale tak ja som to nejako citila podvedome, ze nieco nebude ok.. :( co uz.. musim vydrzat ..tebe drzim palce!!!!

ja sa s vami lucim teraz..idem na dovolenku :) po tyzdni som zvedava co bude nove tu :)

gossip_girl

Zuleko, luxury

Ja by som sla max do 300 ml, aj dok povedal, ze max a aj tie budu na mne trosku vacsie, som chuda a ze aj mensie by som mohla dat. No a zlakla som sa, lebo zonda pisala, ze si dala cez pazuchu, aj kvoli jazve, ze tym ze nema odkojene a prsia su pevne tak by ten tlak na jazvu vytvoril hrubu jazvu, tak preto, lebo to mi povedal aj doktor, ze mam velmi pevne prsia a bolo by to dobre dat cez pazuchu, len ked ja nechcem okruhle asi.

bianca003

repka
no uplne ta chápem ....ved ešte ani ja nemám nič isté na predoperačne idem 21 do Novamedu tak dufam že bude všetko OK pre boha mna by asi porazilo lebo ja sa na opku chystám už rok ..som čakala na ten moj dátum ,,ja som skor nemohla koli škole na tomto fore som už vyprevadila tolko báb na opku :)) dufam že bude OK

repka

meduska

toto je ale najlpsie konzultovat s lekarom - a jemu povies presne a uprimne coho sa bojis a preco vahas.. podla mna dovtedy by si len zbytocne vymyslala ... a mozno aj zbytocne sa na to nedala...
tak ja mam len 24, ale bohvie kedy budem mat deti, tak nejdem zbytocne cakat kym budu.. mozno to bude aj tych 10 rokov :)

repka

meduska
baby tu vedia o tom povedat viac... :)
ja ratam s tym, ze este som nemala deti a chcem ich mat, takze potom bude reopka pravdepodobne na 80 percent.. a cokolvek sa moze pokaslat...