Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

meduska

dievcata a kolko sa caka u dr.Trsku?ja som sa objednala na konzultaciu v Novamede a tam sa dostanem v oktobry a potom samotna operacia asi tak okolo marca....ja by som to potrebovala uz ale teraz v auguste,lebo mam dovolenku a potom zas makam bez prestavky.

Nelina27

mery, asi az vtedy ked sa prestane uplne tvorit mlieko a zlazy sa uzatvoria, co moze byt az niekolko mesiacov ale odporuca sa ten pol rok po kojeni pockat, co ja viem...
implose stoja okolo tisicky, zalezi od znacky...

korki, no mala by si pridat nove fotky:-)

Mery NR

Baby, koľko mesiacov po kojení sa dá ísť na prsia???
Chcela by som ísť do Bystrice k Červenovi. Na konzultácií som zatiaľ nebola. Viete mi povedať orientačnú cenu na anatomické implantáty, 350 ml, pod sval??
Ďakujem veľmi pekne za odpovede

mimka775

peta11

no, na to som sa nepýtala, ale je to dosť možné, lebo aj dalšia noc navyše po operácii sa hradí, v cene je len jedna noc, ja som išla domov vlastne až na druhý den večer, takže som to ešte mala v cene, skús sa opýtať mailom....inak dr.rácz je super, s ním sa aj nasmeješ:-)a prsia robí krásne, len nemám ešte heslo do galérky, posielala som mail, ale stále mi nič neprišlo:-(

korki

silviklh, dik moja. kontrola super. len som sa trochen hanbila, ked sa na mna obaja divali. xixi... no ale uz bolo na co pozerat. len ten nezvyk...
a ty ako???

davidoff, a u koho si bola??? ale podla tych mier usudzujem, ze aj ked si vysoka, si dost utla, kedze mas iba 65 pod... takze oni ti dr. vedia, preco asi tych 300ml staci. oni by ti asi prenikali potom a to uz by nebolo pekne... no skus konzultaciu aj u ineho a uvidis...

davidoff

Ahojte, bola som dnes na konzultácií, navrhol mi 305ml anatomické, rez pod sval, pôvodne som nechcela moc velké, ale ani malé, len teraz premýšlam nebude tých 305ml málo? Mám 170cm, 50kg a mieru pod prsiami len 65cm. Myslíte si že to budem mať dosť, rozmýšľam o 350ml. Prosím povedzte mi svoj názor, ďakujem Anie

korki

meduska, musis si sama zvolit dr. my ti tu odporucime kazda, ktora bola so svojim dr. spokojna. ja som bola u dr. cervena a nebanujem. aj trskove baby su spokojne a v okoli kosic je to chirmed.
dr. guba sa tu nespomina, to vsak neznamena, ze nerobi pekne prska. ale tusim v galerke boli aj nejake od neho, ci nie???