Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Tedy

stranku zalozila,byvala redaktorka ST,teraz zijuca vo francuzsku,ona schudla 26 kg,venuje sa tomu a celu knihu prelozila,na sk este nie je,takze takto cez internet sa da,je to velmi dobra zrozumitelna stranka aj diskusne forum k tomu,Brona odpise kazdemu,keby nieco nerozumel:)

Tedy

dievcata..trochu od temy,ale viem,ze sa tu vela pisalo aj o chudnuti,ked uz mate pekne prska ,tak aj postavicka by mala byt,ja mam teraz taku supernu dietu,je to velky hit vo francuzsku a v anglicku,je fakt overena a efektna,ja som schudla uz 7kg za 3 tyzdne a idem dalej:)
www.dukanovadieta.com

mimka775

Veronika

neboj, ja som teraz 9.den po OP, bolesti už prešli, dva dni som bez ibalgiu, striedala som ho s paralenom, tak mi poradila sestrička, inak som sa ja čudovala ako mi ibalgin pri tomto zabral, lebo na zuby mi nezaberie....postaviť sa viem len ked prednožím hore nohy a potom sa s napnutým bruchom vytiahnem hore....včera som sa mohla prvýkrát osprchovať, štichy som mala zvnútra, doktor bol nadšený ako sa mi to dobre hojí, takže som mohla isť pod sprchu po 8 dnoch:-))) Teraz sa aspon raz denne musím pozrieť, aké nádherné prsia mi vyčaroval, podla jeho slov, ideálne prsia:-)))) takže vydrž a zachvílku sa budeš iba usmievať, stojí to za to:-)))

korki

pipajs. to sa neda presne povedat. ja som teraz 6t po a uz su makkucke a da sa s nimi hybat a hlavne mi to nie je neprijemne. uz su uplne ako moje, ale neviem povedat presne cas, kedy to prislo do takehoto stavu a este sa to bude zlepsovat. ale po tych 3 tyzdnoch boli este dost tvrde... tak cakaj a cakaj a dockas sa...

pipajs

Baby,
Mam taku otazočku. Kedy su prska po operacii makke ? V pondelok bude 3 tyždne po a už su makšie ale ešte nepohyblivé .

korki

zonda, to som chcela pocut... lebo ani ja si s jazvami nic nerobim, absolutne. iba ten sprayovy antiperspirant nivea si tam nastriekam, ale nic ine a tiez som nevedela najst ziadny antiperspirant s alkoholom. len gulockovy adidas co mam, tak je tam aj alkohol...
inak este ked idem do solarka, tak si ich na tych 10min. prelepim a hned potom odlepim, inak to je vsetko...
tak som rada, ze usetrim na tych drahych mastickach, ktore teda mozno ani nepomahaju...dik...

zonda

korki,
nic som s jazvami nerobila - tak ako kazal dr. Odlepil mi ich na stichoch (11 dni po) a odvtedy som pouzivala antiperspirant v spreji (on kazal s alkoholom kvoli dezinfekcii, ale nemala som taky, tak aj bez). Nic ine, ziaden repik, ziadne prelepovanie, nech ta koza dycha, ziadne premastovanie a ani tie kremy a gely na jazvy ako contractubex. Ten som si kedysi kupila na jazvy po znamienkach a nijako mi nepomohol.

Luxury

Elissa, aj som tusim nic k nepisala k preoperacnemu:) btw. ja som bola na krvi u obvodacky zadarmo a na interne som isla o dvere dalej za 20 €, to bolo vsetko.:-)

Gossip,no on mi volal,ze ma pre mna tri velkosti a uvidi na operacke, ktora bude dobra. ked ma kreslil, sa ma iba opytal,ci suhlasim s vacsimi a ja ze ano,ze nemam s tym problem. Dr. povedal, ze je lepsie ked je koza napnuta,ako volna.Pnutie vobec nie.Ale ja som uz kojila,takze som mala maksie prsia,nie ako pred kojenim, aj dr. mi povedal, ze som predtym mala asi dost tuhe prsia a ja ze uz sa nepametam :-D
Gossip, ja som zatial prestastna, ze som do toho sla, toto bolo to, co mi vzdy chybalo,aby som sa citila sama sebou, pekne plne prsia:-)