Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mianni

Ahojte baby, prosim vas mate niekto skusenosť s doktorom Dusanom Gubom? Rozhodujem sa pre neho a velmi by mi pomohlo keby som mala na neho nejaky ohlas, lebo v diskusiach sa o nom moc nepise.

Dakujem

ZUZANA1407

caute......

ake podprdy ste kupovali po 6 tyzdnoch?????mna to uz caka na druhy tyzden.....uz aj v noci ste spali bez??ci este mam pouzivat sportovu????

Lia86

1Petus1,

Ja som bola u dr. Trsku, super pristup, krasna praca. Konzultacie robi v SNOPe alebo v Ruzinovskej nemocnici a operuje v SNOPe, krasna klinika plus uzasna anesteziologicka- po narkoze mi nic nebolo, co bolo pre mna dolezite. Pozri jeho stranku www.plastickychirurg.sk, tam je aj jeho tel.cislo, najlepsie je mu zavolat a dohodnut sa s nim, je fakt moc fajn. O ostatnych dr ti neviem poradit, bo som bola na konzultacii len u tohto dr, bola som moc spokojna tak som nepotrebovala ist na konzultaciu este k inemu dr. Mimochodom moja konzultacia trvala skoro 3 hodky:)

1Petus1

Baby ahojte..prosím Vás, ako sa môžem pozrieť do gálerie na fotky?neviem to nejako nájsť..
A ešte: prosím Vás máte niektorá skúsenosti s Dr. Hederom? Bola som u neho na konzultácii a jeho neosobný prístup ma veľmi neoslovil..tak neviem..v pondelok idem na konzultáciu k Dr. Minarovjechovi, no chcela by som presť aj cez Tršku, ..len neviem kde ten sídli..našla som že na sídli na Amroseho-TOP CLINIC, ale niekde inde že zasa pracuje v Interkliniku..nechcem, aby vznikla trápna situácia, keď sa tam opäť stretnem s Hederom..a čo Palenčár resp. Fabry?poraďte prosím, prípadne aké máte skúsenosti s týmito lekármi,,ďakujem

peta11

Mimka775
nepýtala si sa čo všetko sa plati v Interkliniku v pripade reorerácie? Ja by som tam tiež chcela isť k dr Hederovi a kamaratka mi vravela že sa tam plati znova za CA, ubytovanie a obväzy ale nie som si ista či aj nejaka čiastka z reoperácie.

mimka775

Veronika 86

Ja som bola v Interkliniku, operoval ma dr. Rácz, som rada, že som do toho išla, naozaj som velmi spokojná. Dnes som poslala fotky na mail, dúfam, že čoskoro dostanem heslo a popozerám galériu. Inak 4.5.11 som bola na konzultácii a operáciu som mala 31.5., takže úplne super rýchlo:-)

Veronika 86

Mimka775
vdaka :)Ja mam este ten pohyb stale velmi obmedzeny..este to nezvladam sama a k tomu zajtra mam cestovat nejakych 200km, tak dufam,ze mi to neposkodi. Ja beriem Ibalgin a Flector, ale z toho Flectoru ma stale napina..A ty si kde bola? Tusim, ze nemas foto v galerke :)