Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

gossip_girl

Luxury,

:) vsak ani ja by som neplanovala nosit push up, vsak preto to chcem, hoci niekedy uz premyslam aj nad tym ci uz nebyt spokojna takto ako to mam ako keby to malo byt horsie.. A kolko si po opke? to by malo zmaknut do roka snad nie? A ako vy ste sa s dok dohodli na 280 a po operacii ti povedal, ze sa zmestilo viac a dal 360?:) wow a nemas ziadne pnutie na kozu? a co jazvy?

pipajs

Elisa
Ja som mala šťastie na doktorov ked som si robila predoperačne. Moja lekarka my napísala diagnozu žlčníkové kamena a nič som neplatila. Internistka ma podporila a ešte my povedala aby som si dala spraviť aj brucho po detoch a tiež som nič neplatila . Ešte som chcela povedať tej babe, ktorá má problém s krvou tak to som mala aj ja 1x pri cisárskom zlá zrážanlivosť. Doktorka my ho neodporučila a doktor mal som aj horšie a chvala bohu to dobre dopadla a teraz ako na jus som mala zase vysledky zlé mám stredne ťažku anemiu a internistka ma zase strašila že ma nebudu chcieť ani operovať ale hned som sa opovala železom a nakoniec ma operovali a všetko dopadlo dobre a hned po operacii my brali krv či sa my nezmenil ešte k horšiemu krvný obraz. Takže držim palce aby všetko dopadlo super a nejako to lekari vyriešili.

ZUZANA1407

elissa

neboj,zvladnes......ja mam 5 tyzdnov uspesne po opke.....šup šup robit predoperacne a uz sa budes len vytesovat ako ja:-DDD

ZUZANA1407

Elisa

ked ides na predoperacne ,tak ku hociakemu internistovi,ale treba ti odporucanie..ja som to riesila cez obvodnu..ale dava to aj klinika ,kde budes operovana....mna to nevyslo nic...ale niektore baby platili....a co sa tyka zubara,tak to netreba:-)))))

ZUZANA1407

caute baby,,dnes som bola v tescu a nedalo mi ,aby som si neskusila niejaku podprsenku inu ako športovu...zobrala som 80B-mala,75C-mala....D som sa uz hanbila brat..haha..obvod by mi bol dobry 75-80 ,ale košiky male.....uz mi to pripadalo velke...ved predtym som mala 75-80A...a teraz D??????boze:-DDDDD..joj,ale som rada..ale kupila som si dvoje palvky...vrchy az velkost 40.....konecne som ako zena:-DDD

Elissa

Ahojte dievcata. Vratim sa este k tomu predoperacnemu vysetreniu -

Luxury, spominala si, ze cez internistku. Takze mozem si vybrat lubovolnu internistku, prist tam a len poziadat o predoperacne vysetrenie? Nic viac k tomu netreba. Prip. u koho ste boli vy, ked mate dobre skusenosti.

A este jedna vec - pre mna dost zasadna, pre ineho malichernost:) Je potrebne podstupit pred tymto predop.vysetrenim aj prehliadku u stomatologa? Z neho mam totiz panicky strach a bojim sa, ze zrovna toto bude pre mna velka prekazka k plnemu dekoltu (ak teda je potrebne aj toto vysetrenie). Viem, divne, ale znesiem hocico, len nie zubara (toho odkladam, ako sa len da).

Luxury

gossip, tiez si myslim, ze ked ti odporucil, ze moze byt aj 300, tak menej si nedavaj. Mne najprv navrhol Trska 280 a po opke mi povedal,ze moj hrudnik zvladol aj viac a som rada:-) Vies co,ja zas nenosim nejake vystrihy, ani push up, takze to vyzera normalne, jasne ze to vyzera inak ako prirodzene, je to napnute, ale uz som s tym ok a paci sa mi to a paci sa to aj mojmu milemu a to ma tesi.Uz to nejak neriesim a teskam sa:-)

adadka

Gossip,

ja mám pod prsiami obvod 66 cm, vážim 50 kg a som vysoká 170 cm. Mám 300 ml imploše a vyzerá to veľmi dobre.