Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

repka

meduska

a nad cim vahas? vsak to je dobre, ze ides na konzultaciu az v oktobri - si to mozes lepsie premysliet .. predsa to moze mat aj rizika a aj ja ratam s tym, ze to nie je jednorazova vec ...
ja napriklad uz o tom, ze chcem ist na op viem niekolko rokov a len v marci som si povedala, tak idem a teraz sa neviem dockat!! :))

meduska

viem,ze je dobry....ja mam skor strach,ze to do vtedy nezvladnem a vzdam to....v kuse citam aj to zle a zacinam vahat.

repka

meduska

no to je tak :) ze sme vedeli "zit" doteraz tak ako sme, ale uz ked chceme ist na op, tak sa nevieme dockat :) ale tak co uz, som sa tesila, ale budem musiet zasa pockat - a dr. Cerven je dobry, tak si myslim, ze sa to oplati :)

repka

Zuleko .. hej je to o tom..preto nemozem na op ... :(
tak to ma kus ukludnuje.. dufam, ze to teda bude aj u mna ok :)

repka

meduska
zasa az tak dlho som necakala.. som mala konzultaciu koncom marca a mi dali termin na december - potom sa uvolnilo 16. maja a nemohla som a potom na tento 21. juna...a zasa nic :(

Zuleko

Repka
Myslím,že to znamená že sa ti nedobre zráža krv a je tam riziko vykrvácania,ale niesom si istá,ale ak je to to,tak sa neboj ničoho moja kamarátka mala to isté ..nemohla ist na opku a potom jej pichali mesiac inekcie a po mesiaci už šla normálne na operáciu..