Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mimka775

sisa 20

no ja by som asi zavolala, to sa ti teda strašne dlho hojí, ja som mala vstrebatelné štichy, na 7 den vonku a jazvy krásne, zacelené ale pravda je, že aj doktor sa čudoval, v akopm super stave to mám. Určite ked ti to kráca, treba zavolať. Ja by som nečakala.

davidoff

Silviklh:

u Mudr. Červeňa v BB som bola :) strašne milý človek. Som mu povedala že nechcem moc velké a aby boli prirodzené, mám určené 305ml anatomické, rez pazuchou, ale teraz sa mi zdá že možno by mohlo byť aj 350? Dá sa s tým ešte niečo robiť, mám mu zavolať či?

sisa20

baby potrebujem poradit v pondelok to budu tri tyzdne co som po operacii a nechce sa mi ta rana na konci zacelit a furt mi z tade vyteka krv nie vela ale uz aj na podprsenke ju mam doktor mi to vcera cistil aj prelepoval a dnes to je zas tak isto...objednana som na utorok na kontrolu mam s tym cakat alebo sa mu mam dnes ozvat ked je vikend???

davidoff

Babyyyyyyyyyyyy :) ) ešte jedna otázka k Vám, mám takýto problém. Doktor mi určil 305ml, mne sa to ale teraz zdá málo, keďže takmer každá tu má min. 350ml a že je to akurát, ja tiež rozmýšlam nad tými 350ml. Ale už mám určený termín aj veľkosť, ako sa to dá zmeniť? Myslíte že by som mala zavolať ešte doktorovi, či by nemohli pripraviť aj 350ml? Dalo by sa to nejako? Že by som si zaplatila dvojo a potom že by mi jednu cenu za implantáty, ktoré mi nedali vrátili? Čo myslíte čo mám robiť, ja už neviem, prosím napíšte mi niekto. Ďakujeeeeeeeem :) )

Elissa

Meduska, u Trsku sa dlho necaka - ani na konzultaciu, ani samotnu opku. Ja som sa u neho objednavala na konzultaciu vcera a navrhol mi termin teraz v pondelok. Takze da sa urcite dohodnut podla tvojho zelania;-) Aj ked mne osobne tento pondelok nevyhovuje, konzultacku mam o 3 tyzdne.

silviklh

korki no a co ti povedal?
moje sa mu pacili velmi,takze sme sa zhodli.su sumerne ,pekne.zevraj mozem cez leto chodit aj hore bez (podprsenky) ze si to mozem dovolit,a ten mlady ze mi budu vsetky zavidiet...no tak to si myslim :P
ze mozem uz sportovat,lezat aj na boku,aj bruchu,...este su tvrde (aj ked o dost maksie ako boli ).a nos sa mu tiez velmi pacil z profilu a zpredu ho mam este pripuchnuty,ved aj mne sa to zdalo a musim si ho teraz kazde dve hodiny masirovat 1 minutu,zatlacat ten opuch,a bude pekne uzky,uzsi este ako je teraz.trosku to boli,ale vydrzim to.no a na kontrolu o rok zase. :-) vcera som si kupila take dve tricka,bez ramienok,aj som ich mala,drzia mi :D a vyzera to super.a ty si isla hned domov??nikde v BB som ta potom nevidela