Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Mery NR

Baby, a v Nitre ste boli niektorá??
Tu robí Mládek a Zamboj. Lebo ja by som mala to najbližšie, lenže neviem neviem..

Mery NR

davidoff,
mohla by som sa spýtať koľko platíš u Červeňa? už komplet za všetko. tiež rozmýšľam nad ním (presne ako ty cca 300 ml,anatomické)
a ešte sa chcem spýtať koľko krát sa tam musím dostaviť,lebo nie som z okolia, takže s tým cestovaním to bude problém :-(
1. krát na konzultáciu, potom 2. krát na operáciu (po opke by som mohla ísť aj hneď domov, aby manžel nemusel zase cestovať pre mňa, alebo tam musím byť deň na pozorovaní??)3. krát na vybratie stehov a potom ešte aj na kontrolu??
Ďakujem za odpoveď!

Lucia2

Mimka775
chcela by som isť v najbližšej dobe na konzultaciu a na operáciu niekedy v sept.
A to jedlo ti dali oni? Alebo si mala svoje? :-D. Mohla si jesť už v ten deň po operácii? Alebo až na druhý deň? To je super že je tam aj TV, veď za 100 eur za deň by tam mohlo byť nejake domace kino, nie? :-) a tej čo bola s tebou na izbe čo robili?

mimka775

Lucia2

ahoj, sestričky boli fakt úžasné, aj o polnoci mi boli ochotné zohriať papať:-)po CA som sa zobudila akokeby som len na chvilku zaspala. Anesteziologička bola tiež zlatá, ani ma nebolelo ked ma napichala....na izbe sme 2, pozerali sme dvd, komédie väčšinou na dobrú náladu:-)), toaleta je hned za izbou, len pre nás, takže žiadny problém. Inak iné vyšetrenia mi nerobili, všetko som mala cez obvodnú...Ja som išla domov na druhý deň až večer, pred tým ako dr. ráczovi končila služba, kvôli drenom, mala som tesne po menzese a trocha viac som sa z jedného prsa čistila. Naozaj som sa cítila fajn, môžem odporučiť. Kedy tam pojdeš? Kolko si plánuješ dať ml? Ja som mala 405, ale poviem pravdu, prijala by som aj viac:-)))

silviklh

davidoff
povedala si mu,ze chces prirodzene....tak ti dal 305.....
ja mam 350.....este su prirodzene...ale keby sme uz dali 400,uz to je neprirodzene....chapes,co so mtym chela povedat? :-) asi vie,ake ti dava..mala si urcitu poziadavku....tak ti ju splni...

Lucia2

Mimka775
všimla som si že si bola u dr Racza. Aj ja by som k nemu chcela isť. Prosim ťa mam par otazok :-). Bolo ti zle po Ca? Aky je tam anesteziplog aj povahovo? Aj ti tam robili ešte nejake vyšetrenia? Napr ekg? A sestričky, su tam dobre a ochotne? A ešte ake su tam izby bola si sama na izbe? A na izbe je aj kupelka alebo na WC si musela chodiť von z izby a niekde na chodbe bolo WC? Potom na druhy deň je jedno o kolkej pôjdem domou? Alebo to musi byť doobeda?
To su take otazky čo sa prs moc tetýkaju viem, ale pre mňa je dôležite aj to prosredie a ľudia tam ak tam už chcem ísť. Dakujem.

martinaLO

sisa 20
ak chces napis mi mala som taky isty problem..rada pomozem viem ze si z toho nestastna:-)
gocova.m@gmail.com

sisa20

mimka775 to je super ze si to mala hentak ja som uz psychicky na dne ani sa nemozem tesit z tych prs kym to nieje zahojene bojim sa ze sa mi s tym nieco stane...asi naozaj zavolam tomu doktorovi