Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

silviklh

Ahoj Domi, Aescin (alfa escinum)je tiez v podstate antiflogistikum,venofarmakum, pouziva sa hlavne na liecbu pooperacnych opuchov.sa da volne kupit,ten sa dava uz v den operacie,a uzivas bud jednu tbl 3x denne,alebo dve tbl 3xdenne,ako chces,ci jedno balenie,ci dve.ja som dve,to mi vyslo akurat na desat dni,do stichov.ale brat ho nemusis,pokial nmemas opuch,ja som mala ale taky lepsi pocit potom :D
Fector rapid su prasky analgetikum,antiflogistikum,antireumatikum,je to len na predpis,ale ja robim v lekarni,cize ja som nic take nepotrebovala :-)) ten je teda od bolesti.ale cudesne veci robi s GITom..:D nesmies si ho hlavne davat nalacno.naj po jedeni.ja som tak robila,ale aj tak mi cudne zvuky isli z bruska :-)
ja som si bola schopna umyt vlasy az jeden a poltyzdna od opky,ale teda ja som si ich neumyvala,ale mama mi :D ja so msi az asi tri tyzdne po opke sama :D ale korki si tusim hned na druhy den,alebo tretí.

Veronika 86

Mimka
dakujem, no ved tak sa citim strasne s tymi rukami, fakt ako tehotna :D tak snad to skoro prejde :)
Silviklh
mne sa tiez nezda, ze by boli opuchnute. Snad to bude vsetko dobre, na stehy idem vo stvrtok , tak potom dam vediet :) Ano ja som mimo SR, ale este som teraz v Bratislave, tu mam rodinu. Inac som bola v BB este 4dni po operacii, nemohla som nikde cestovat, nedalo sa, bolo to strasne...

davidoff

Silvikh:

to o čom Ty píšeš, tie lieky s názvom flector a aescin, to čo je? Vitamíny? Homeopatické lieky? Keď si to kúpim, mám to užívať pred operáciou a v čom to pomáha? A je to na predpis? Ďakujem, chcem si všetko nakúpiť vopred, nech to mám za sebou? A ešte sa Ťa chcem opýtať, mohla si si umývať vlasy ako dlho po zákroku, mala si ten suchý šampón na vlasy? Ďakujem za rady už vopred paaaaaaaa Domča :))

silviklh

veronika86 prska by si nemala mat opuchnute,lebo doktorko to tak skvele robí :P to by si mala citit,sice neviem ako,lebo ja so mto nezazila,ale pisavali tu (vacsinou tie,co neboli u Cervena a mali este aj dreny) ze maju opuchnute prsia,ale nvm,ako to zistili.ale potom im aj odpuchli a zmensili s tym padom.mne a ani nezmensili,dokonca sa zvacsil obvod o dva cm :-))
ozaj a teraz si kde??tusim ty si to zo zahranicia isla??

mimka775

veronika 86

aj ja som mala opuchnuté ruky a brucho, hroza ako pred porodom...Teraz po 10 dnoch je to lepšie, ale bez probiotík by to asi nešlo, asi je to z antibiotík, čo nám potom nasadia, sú silné, tak rozhádžu flóru v organizme, ruky už mi odpuchli, bruško je ešte troška nafúknuté, ale už je to lepšie, bude to aj tým, že sa menej hýbeme teraz kvoli prskám, takže treba vydržať.

Veronika 86

Silviklh
ano, ja som bola u Cervena, ja neviem ci mam opuchnute prsia, lebo to neviem nejako posudit. Ale ruky mam dost opuchnute. Ja som si myslela, ze je to normalne, ako to ste to tu opisovali niektore...Asi zavolam zajtra sestricke.

mimka775

Lucia2

je tam jedna sestrička, menia sa po 12 hodinách, takže som stihla 3 sestričky, boli supeeeer, aj sme pokecali o všeličom...sanitári tam nie sú, a od tadial kde ta doktor pokreslí je to pár krokov na operačku, cez dvere som sledovala ako si tam všetko pripravujú. Prebrala som sa na pooperačnej izbe, potom ma presunuli na izbu, či na vozíku, alebo sama - to si ani nepamätám, predstav si:-)

silviklh

veronika86,ty mas opuchnute ruky?ja som nemala opuchnute nic.ani prsia,ani ruky.ja som brala flector a len tak so msi davala Aescin.viem,ze aj ine baby.a ty si bo,a u Cervena,nie?prsia mas opuchnute tiez?
brucho mi splaslo asi po dva a pol tyzdni az.