Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Baby
tie co ste boli po opke opuchnute, napr.ruky alebo brucho, do kedy to takto trva? Mna operovali v pondelok, uz to bude skoro tyzden, ale ja tie ruky mam dost opuchnute a nie je to prijemny pocit, ono to aj boli trocha. Je to v poriadku? Kombinovali ste niektora Flector rapid s Aescinom? Vdaka :)

Veronika 86

Fluffy
aj ja som bola asi tyzden a pol pred opkou chora, ako naschval,ale nevzdavaj sa, ja som pre to robila vsetko, aby som sa dala dokopy. Takze este si nenahovaraj, ze ty na opku nepojdes, ale snaz sa nejako vyliecit. Skus tie caje, alebo nejake bylinkove preparaty, ty mozes brat nejake lieky, ale davaj pozor,aby neobsahovali pirin, napr. aspirin, acylpyrin a pod. Zavolaj radsej sestricke a popytaj sa.

Lucia2

Mimka775
to je super potešila si ma. Predsa len na sukromnej klinike je to ine ako v štatnej. Maju na nas aspon viacej času. A a 100 eur sa musia aj dobre spravať k pacientom, pretože ak by sa niekto stažoval robil len zle meno pre ich kliniku.
A prosim ťa kolko je tam sestričiek? Dve? A potom sa napr vystriedaju dalšie dve na nočnu? A ozaj su tam aj taký že sanitari? Ako v nemocnici? :-) Na operačku si šla pešo alebo ťa odviezli až tam v posteli ako vo filmoch? A prebrali ťa z CA ešte na operačke? Alebo si sa zobudila už na izbe?

Fluffy

Diky za rady:) Dufam, ze to nejako prejde aj bez antibiotyk. Typicke, cely rok zdrava a teraz jak na potvoru ochorim :(

davidoff

maria1113
áno svoj nick som napísala davidoff, budem netrpezlivo čakať a konečne pokukám fotky a rozhodnem sa teda či ponechám tie 305 anatom, či radšej väčšie 350ml anatom. Teším sa. To rozhodovanie pred opkou je hroznéééééé a ja až najskôr v novembri, veď to dovtedy budem len na nete kukať prsia, ináč už sa mi o nich aj začalo snívať :-DDDDDDDD

maria1113

davidoff , nezabudni napísať aj svoj nick, ktorý používaš tu na fóre. Heslo ti príde, neboj. Niekedy to trvá pár dní. Tri fotky úplne stačia.

davidoff

Maria1113

akurát som fotky poslala. Napísala som tam že som nový člen a posielam 3 fotky mojich chúďatok prsíčiek, že by som chcela heslo a ako mám postupovať. Stačia hádam 3 fotky. A kedy mi príde asi to heslo? Ďakujem za info.