Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

silviklh, veru vyhodila, aj keď som ju oprala, tak stále smrdela potom, tak som ju jedného dňa hodila do koša

silviklh

maria,aka si zlatucka :-)
a prska mas super a uplne si sadnu k postave! uplne super,akurat! cez noc spavas ako a v com?

Nelina27

silviklh, ty mas tusim 350 nie? ved je to len o 20 ml vacsie ako ty, to ani nepoznas ten rozdiel:-) ked budes ty behat hore bez, to chlapi ani dychat nebudu:-)))

Nelina27

maria, u nas bolo dnes nadherne a teplucko, my asi mrkneme zajtra do Senca na jazera, tak dufam ze bude tiez tak pekne ako dnes... a mne by si neposlala tiez fotky? na sabovanela@gmail.com dakujem krasne, a prska mas uz uplne makke?

silviklh

Nelina,Judinka je na billbordoch??to fakt?tak to je sila! ona je ina ... :D kks...
Nelina,no tak ty mas riadne dudy,co sa cudujes :D