Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Luxury

Liva, dakujeme:-). Baby,mate krasne prsia,naozaj,dufam, ze sa tesite :-).
Nelina27, tie tvoje anatomy...necudujem sa,ze po tebe tak cumia:-)Cerven ti ich urobil fakt nadherne. Ale ty si mala rozkosny zaklad:-)Strasne sa mi pacia.
Silvikl, pozrela som si aj tvoje, no Cerven ma pravdu, total sumerne, sa chystas hore bez? :-)

Nela111

luxury, nelina27, arri, zuzana1407 a maminka81
KRASNE prska mate!! Velmi sa mi pacia, su akurat velke a zaroven vcelku prirodzene vyzerajuce.

maminka81 - aku mas velkost implantatov a profil? Ktory Dr. ta robil?

Inak baby (Korki..), tak ja celkom ok, ze som s tymi silikonmi pockala, lebo mne nedavno zahlasil frajer, ze on chce buduci rok zapocat dieta, no a to by bol celkom pruser dat si spravit prsia a po roku (alebo ani tolko nie) otehotniet. Nie? Tak ja este (bohuzial) budem musiet vydrzat s letiskom nejaky cas.. Ale po bábu hor sa do toho!

Veronika 86

Takze aj mne tak hovoril, ze medzi 3-kami aj 4-kami, ale o tym 4-kam sa mi nechcelo verit :D tak mozno, ze ja budem mat nieco take ako ty, kedze ja som mala 1-ky. Cvicit sa budem snazit :) Ty si uz ako dlho po?

silviklh

Veronika86,áno,aj upazit,aj to mi robilo priblem,aj za to ma zglbal.takze cvic!!roztahuj...no on mi aj na konzultacii hovoril,ze to budu take 3-4ky.podprsky C/D.aj to vyslo.obvod hovoril 88-89.ale mam presne 90.pas mam 62,boky 91,takze som docela spoko :D :D ja som mala nulky.nosila som 70A,ale s vypchavkou,tak mi dco aj spravili,lebo ked som si dala 70AA,ako som aj mala nosit,tak to som mala letisko,naozaj :-(

Veronika 86

Silvikhl
dvihat ruky dopredu alebo aj do stran? Ja dopredu viem, ale bojim sa do stran, teda upazit si asi tomu hovori :D Ja sa bojim, ze sa mi stehy roztrhnu alebo co :D Jaj, ja som si to potom s tou tvojou velkostou doplietla. Tak mne dovolil max 325ml,som taka malicka, tak asi aj preto :) Mala som pred tym 1ky, tak zevraj budu 3-ky vysledne :) A vtedy si aku nosila podprsenku? Ja 70A. Tak to fajne, ze teraz mas C-ka alebo D-ka :D super. Inak nasim som to povedala az ked som mala po,tak mama v soku :D ale v pohode :)

silviklh

veronika,ja so mtiez mala velky probelm s rukami,este aj na stichoc a ma zdrbal,ale zase nie az tak teda,ale milo,ze MUSIM dvihat ruky.ja so mnevedela ani predpazit,takze sa snaz,lebo bude zle :P mne daval 350ml.a tebe?ja som mala pooperacnu 70C,ale normalne nevystuzene podpiry,co nosime potom uz,tak 70C mi je mala,ledva mi zakryje bradavky,musim 70D alebo 75C,tam je taky isty kosik.

Veronika 86

Silvihl
haha no ty si tie lieky vedela tak krajsie a odbornejsie popisat hehe :) No u mna tiez to bolo najhorsie na treti a stvrty den, to som nevedela ci skrabat steny ci revat ci co :D Ja mam pooperacnu 70B a ty? Tebe kolko daval, 300 ci 325? Si nie som ista..

Veronika 86

Davidoff
Flector je protizapalovy a taktiez od bolesti, Aescin na pooperacne opuchy, to sa berie po operacii. Nam pred opkou odporucali brat Ascorutin, co je vitamin C s rutinom. Ja osobne si este sama neviem umyt vlasy kedze mam rez spod pazuchy, mne umyvala sestra vlasy az vcera, ja osobne mam este velmi obmedzeny pohyb rukami, ale to zalezi odkial budes mat rez a taktiez je to individualne :)

silviklh

veronika,tak ste sa nakoniec dohodli s tou rodinou?no fajne :-) a co hovoria? :D no áno,tie prve 4-6 dn isu najhorsie.najgorsi ja som mala asi od tretieho dna.aku mas pooperacnu podpirku,velkost