Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ZUZANA1407

naima21

ja mam v albume fotku so sportovou podprdou.....je super lahucka..nosila som ju od 3 tyzdna.ale najprv som sa spytala lekara,,mne robila pooperacna problemy..nacuchala mi bradavky az do krvi:-(

ZUZANA1407

silkvilh

ano mozem kupit aj vypchate,aj kosticou....no uvidim,v ktorej sa budem citit lepsie.....teraz mam super sportovu,tu co mam na fotke,tak ked budem doma,asi sa jej nezdam:-DDD

silviklh

ja som naozaj necitila vobec nic :D mala so mto cele take necitlive dost.Zuzana,uz mozes nosit aj push up,vypchate a tak?ja hej,ale nejdem..ja mam push up efekt aj bez podprdky :D

silviklh

davidoff co vidno v predklone?v lahu?mne vobec nic nevidno! ty sa das teda vystrasit :-)
zato,ze to par babam vidno,tak to neznamena,ze aj tebe.
kapsularna kontraktura hrozi velmi pri vlakdani pod zlazu..pod sval je mensia pravdepodbnost...a preco myslis na taketo veci?akurat si to len privolas