Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Nelina27

petus, pochopila si to zle:-) je to aj pre baby pred opkou, ved o to tu ide, moze ti to pomoct v rozhodovani... len musis poslat tvoje fotky, skoro vsetky tam mame fotky pred opkou a potom ten rozdiel, no ved uvidis sama:-)

Nelina27

mimka musis cakat, niekedy to par dni trva, podla toho ako ma livka cas... pripadne to skus este raz preposlat, obcas aj maily zblbnu...

1Petus1

maria113,
aha..ja som si myslela, že je to prípustné aj pre tie čo ešte len čakajú na operáciu..bo mne by dosť pomohlo ako tak porovnať veľkosť implntátov..ja totižto chodím ešte len po lekároch a rozhodujem sa pre toho naj..
takže zrejme prístup ku galérii máte len tie baby, ktoré majú už po, že?ak som to správne pochopila

mimka775

Inak neviem ako to chodí s tou galérkou, ja som posielala fotky aj s nickom asi v stredu a stále mi nič neprišlo:-(

mimka775

Inak neviem ako to chodí s tou galérkou, ja som posielala fotky aj s nickom asi v stredu a stále mi nič neprišlo:-(

Nelina27

ano prisli, no paradne ich mas fakt, sumerne a okruhle, akurat k postavicke
silviklh, ja ich este nemam uplne makke, hlavne zospodu su este tvrdsie a lave prsko v maknuti zaostava potvora, ale problemove bolo od zaciatku, takze cakame, cakame:-)

mimka775

lucia2

moja spolubývajúca mala tiež silikóny, tam to ide ako na páse, mna operoval o 7 a nu potom okolo 10. Inak izba je pekná, moderná, sestričky mi pomáhali vstať, lahnúť, isť na záchod, všetko čo treba...jedlo ti dajú oni, bolo supeeeer, jedla som už v ten den, okolo 11,15 som sa zobudila ale papala som okolo 5, potom ešte okolo 9, povieš kedy máš chuť a oni ti dajú napapať, aj ta nakrmia ked nezvládneš sama, ja som zvládla, tá druhá nie, takže uvidíš, ja som bola každú chvílu na nohách a sedela som, ona zase nechcela....ale ja vo všeobecnosti vela vydržím, takže ber to s rezervou, moj muž ma volá terminátor:-))

maria1113

1Petus1, pošli foto prsiek a svoj nick na e.uhrinova@gmail.com a potom ti prídu údaje na vstup do galérky a aj stránka, kde ju nájdeš

maria1113

nelina27, už ti prišli fotky? Aj u nás bolo dneska teplo, aj zajtra by tak mohlo byť, prsia sú už mäkké