Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

silvikh:

samozrejme, že nie každá. Ale že sa to väčšinou stáva u chudej baby, čo som čítala inde na nete. Toho sa bojím, že im to vidno v predklone, aj v ľahu, na českom fóre som o tom čítala na omlazeni.cz Ja sa bojím všetkého, aj o nejakých kapsuláciách sa tam píše, aj to ma straší :/

maminka81

baby mate krasne prsia fakt,pekna praca :)

nela111- ja mam 300ml, okruhle, vysoky profil...dr červeň BB, ale chcela som pred opkou anatomy veľmi,chcela som čo najviac prirodzené no dr trval na týchlo vraj že aj tak sa ten impl.vytvaruje ako anatom...a nakoniec som spokojna, že som dala na jeho radu.

Korki - prosím ťa pomohlo ti to solarko na tie pupaky na prsiach? ja mam ešte stale (už cez 5tpo opke) pupaky v dekolte, aj na slnku opalujem a stale su, aj pealing použivam aj tak su... neviem ako sa tych pupačikou zbaviť... :(

davidoff

no už som pokukala fotky, krááááásne prsia všetky máte :-))) veľmi vám závidím, ja to už chcem mať za sebou, keď si predstavím ešte min. 5 mesiacov s letiskovou dráhou na hrudníku :( no ale čo už, musím vydržať, nič iné mi neostáva. Tíško a v dobrom Vám baby závidím, ktoré už máte po tom, po tom strachu, po tom prebudení po operácií, po bolestiach......... verím, že to zvládnem, musím si hovoriť že to bude dobré, nie že to bude zlé. Stále sa obávam toho vlnenia, čo majú vraj chudé baby, že im sa to stáva často :"(

Lucia2

Mimka775
a s doktorom si ešte pred operáciou hovorila znova aku amš predstavu ako by si to chcela mať...? Ak ano to si s nim hovorila ešte na izbe? Alebo už tam kde ťa kreslil? A o kolkej že ťa to operovali?

Luxury

Silviklh, preco nie ?:-) ved uz mozes:))
Tie na tvojom linku, co si davala pred par dnami.Je pravda, ze ked baba skoro nic nema, tak tie prsia su uplne sumerne ako tvoje :-)

silviklh

Luxury, asi ani nie :D a ktore fotky si pozerala,tie v galerke,alebo tie,co som dala pomimo?tie som uz ale aj poslala do galerky dneska,nech to tam je aktualizovane,lebo v galerke mam dost stare fotky ( mesiac stare).
Veronika,ja som uz vyse 6 tyzdnov po :-)