Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

davidoff

silvikh:

vidíš, čo napísala dominique, prečítaj si, aj jej sa to akosi vlní :"(((( bojím sa opodstatnene. No už len sa modliť, kým príde opka, nech všetko dobre dopadne.

davidoff

dominique:

ach jaj, ja keď si toto prečítam, tak som K.O. fakt, zase sa bojím, ja tu radšej pred opkou nejdem už ani chodiť. Presne tohoto sa bojím, toho vlnenia. Tiež idem k Mudr. Červeňovi, čo keď aj mňa toto postihne :( fakt, ja keď tu kadečo čítam, už sa len a len bojím všetkého :"(

davidoff

silvikh:

fakt, máš pravdu, čítam to všetko, potom premýšľam a bojím sa. Ešte si to nebodaj privolám, nesmiem si to tak brať. Aj teba som kukala v galérke, prsíčka máš tiež veľmi pekné, super pocit mať ten hrudník taký plný, ja sa fakt na to veľmi teším :))

Silvia313

no ja neviem, ja to aj vidím trošku, že sú zvrchu opuchnuté a keď sa pozerám aj na iné fotky v albumoch, tak aj druhé baby isto mali, veď to vidno, ako sa im postupne formovali...

mianni

Ahojte. Ja idem 21.6. na konzultaciu. Strašne sa teším, neviete mi niekto poradiť ako dlho sa čaká na opku k Dr. Dušan Guba? Strašne sa bojim pooperacnych bolesti, ako ste to zvladali? Po koľko sa najskor môže ísť do roboty?

Silvia313

maminka81

kúp si zinkovú masť... tá aj mne pomohla! ;)

inak kočky, ja som 2 a pol týždňa po, prsia sú krásne, ale ešte opuchnuté, tak dúfam, že odpuchnú čím skôr...inak, neviete kedy môžem ísť do solárka??!

naima21

ZUZANA1407 takze by to mala byt sportova teda alebo nejaka pevnejsia. v otto maju kraasne, to aby som si nejaku zohnala... kupovala si ju cez internet? lebo bohvie ake cislo budem mat konecne...