Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1Petus1

Ahojte baby,

prosím Vás máte niektorá číslo na Dr. Tršku. Resp. nejaké kde sa budem môcť objednať na konzultáciu u neho..Jedno mám, ale nik mi nedvíha...ďakujem

davidoff

Nelina 27

áno, teším sa. Práve som volala ešte do Novamedu, spýtala som sa, či by som teda mohla mať 350ml eurosilikóny anatomické, povedali že áno, že som síce mala 305ml, ale neni to velký rozdiel a že prsia kým odpuchnú a sadnú si, nie sú také velké, ako sa zdajú hneď po opke. Takže konečné rozhnodnutie je 350ml, sa tešííííííííííím už :)))

Nelina27

davidoff, spravny pristup, ak uz neplanujes tretie babo tak necakaj, budes velmi spokojna:-) a manzelik tiez ;-)

davidoff

Nelina 27

no fakt. Ja som mala 2-ky pred deťmi, pekné dvojky si myslím, keby mi také po deťoch ostali, nejdem do toho, ale toto??? veď to sú pólky z nuly :)) a vidíš mne to vôbec netrvalo dlho, povedala som si,že keď porodím druhé dieťa (druhé a posledné, aspon si myslím) hneď pôjdem na prsia a tak aj sa stalo. Malého som dokojila, počkala rôčik a idem na to :)) Manžel síce hovoril že na čo, ale že keď chcem, mám ísť, ale veď on tiež bude šťastný, keď ma konečne bude mať za čo zase chytiť :))))))))) hahahahahaha

Nelina27

davidoff, nemas ten zaklad zly, na to ze mas dve deti odkojene je to fajn, sice su male ale inak ok, budes mat z toho krasne prska urcite. ale si mlada, chod do toho, ja len lutujem ze som si to nedala uz par rokov skor, no ale mne dlho trvalo kym som polovicku postupne spracovala, najprv o tom nechcel ani pocut :-)
dominique, drzim palce a potom sa nam ozvi ako to dopadlo, je to dobre ze sa nam tu ozvu aj baby co mali nejaky problem, ved treba aj o tom napisat a ako sa to vyriesilo... nielen pisat len to ze je vsetko super...

davidoff

Nelina27

hej, hej, riziká sú, nestane sa to každej ja viem, veru stojí mi to za to. Kukni si galérku, ako na tom som, odkojené dve detičky, mám 27 rokov, ešte nie som taká stará, tak nech mám pekné prsia, veru asi mi to za to stojí, keď ja sa straším všetkého, už sa nesmiem, budem si to tu čítať, ale hovoriť si, že možno mňa to zlé obíde :)))

dominique:

napíš potom, čo povedal na kontrole, držím palce :)

Nelina27

dominique, vsak budes mudrejsia ked to doktor uvidi, nemaluj si teraz certa na stenu, mozno to nebude take hrozne nakoniec, ziadna kasa sa neje taka horuca ako sa navari, mysli pozitivne
davidoff ty sa tiez nestresuj dopredu, rizika su ako pri vsetkom, lekari to nezatajuju pri konzultacii, ake ak ti to nejake riziko za ten plny dekolt stoji, tak do toho chod:-)

silviklh

davidoff,tak ked sa toho vsetkeho tak velmi bojis,tak poto mani nechod :P kazda sme dotoho isli s istymi rizikami..ked budes na to velm imysliet,ver tomu,e si to privolas..

maria1113

ahoj dominique, neschudla si náhodou, alebo má vôbec chudnutie vplyv na to, čo popisuješ ty. Ja som tiež od Červeňa