ahojte
baby, co ste pridali fotky, no super!!! vsetky mate perfektne prska... a tie handricky, vsetko pekne sedi kazdej...
veru, uz aj ja musim pofotit. nejako nie je casu. ale musim...
maminka, veru tie pupaciky uz nemam. v tom dekolte mi uplne zmizli. ale je pravda, ze od 3t po opke chodim do solarka, dvakrat za tyzden a nehovorim ze hned, ale pomohlo to. ale tvar mam stale taku mastnejsiu a nemam ze pupaky take na vytlacanie, ale take vnutorne, to len pri urcitom uhle svetla vidno a ja ked si prejdem po tvari, tak to citim. inak je to v pohode. pockam po lete a ked sa to nezmeni, tak pojdem koznemu...
nela111, tak a mas dilemu vyriesenu!!! aj som rada, ze najskor babatko a potom prska. uvidis, oplati sa cakat. ja viem o com hovorim, desat rokov je desat rokov. o to viac sa teraz vytesujem z nich a som neskutocne stastna. no a bola som v sobotu prvykrat na zabave, sama bez muza a poviem vam, tolko otravnych much co tam bolo a cumelo na mna. az som mala skoro "z ocu" a niektorym vobec nevadilo, ze som vydata a mam dve deti. cumeli a cumeli. ale ved pozriet sa mozu, nie? xixi
hlavne sa bavim na tych, co ma cely zivot poznaju a vedeli, ze mam sportovu plochu postavu a zrazu ja a sexi, no to sa dobre pocuvalo a ani za ten svet prist na to, ze co je za tym. absolutne niektorych nenapadlo, ze by som mohla podstupit nejaky zakrok. aj kamosky si to niektore nevsimli a ani neveria, ze som podstupila opku, nastastie mam od toho karticku, tak uz veria.
tak som neskutocne rada, ze i ked mam silikony, tak nevyzeram neprirodzene. o to nam predsa vsetkym ide, mat prsia ale tak, aby sme nepoburovali okolie...
silvikl, no aj moje sa mu pacili. ved nie je na nich ziadna chybicka. len sa ma pytal, ci som spokojna a ja ze jasne a hlavne stastna. i ked niekedy uz ajzabudnem, ze mam prsia a musim si ich chytit, ze uff, mam ich!!! a tiez ako ty, uz mozem vsetko, sport, spanie na bruchu a pod... a jazvy natierat kremom na opalovanie, ked sa idem kupat a tak dalej... no ja chodim zatial len do solarka, robim si zaklad na leto a tam si ich radsej prelepujem. a my sme potom s muzikom isli do tej europy a samozrejme za odmenu som si kupila super plavocky, sice dost drahe, no ale ako bolestne som to mala, tak som nehladela na cenu. ved odfotim aj v nich a potom zhodnotis...