Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Elissa

1Petus1, skor sa mi neda - preto az koniec mesiaca. Praveze, ked som sa mu ozvala min. piatok, ponukol mi termin hned v pondelok. A ty si ako dopadla? Dovolala si sa? Kedy mas termin?:-)

martinka54

liana
pozri si temu na omlazeni, alebo ti to pohladam. viem, ze na nejakej ceskej klinike robia to v lokalke a niektore baby si to tak dali robit. uz si to dobre nepamatam,ale mam pocit, ze niektore baby to aj bolelo pocas zakroku.

lili40

Ahojte kočky, tiež idem na opku, termín mám 30.6. do Novamedu. Poraďte mi, kde nájdem tú galériu.Rada by som videla, ako vyzerajú tie veľkosti, budem mať 350ml, bojím sa, či to nie je veľa.Dík za radu.

mimka775

liana 88

no neviem, ale horná časť tela sa nedá operovať v epidurále, aspon tak mi to sestrička vysvetlovala, prečo máš zlé výsledky? Tlak, či...?

Elissa

1Petus1, ja este nemam priamu osobnu skusenost s Mudr. Trskom - ak ovsem neratam tu telefonicku;-) Som objednana na konzultaciu 27.juna, tak uvidim, ako na mna zaposobi.

Inak baby, ak mam pravdu povedat, vobec netusim o ake vlnenie sa jedna. Este som o tom necitala. O co sa jedna?

Danika

Baby kašlite na vlnenie veď v podprsenke to nie je vidno či hej? Ja mam po operácii u dr Tršku asi rok aj pol a tiež mam mierne vlnenie v pravom prsniku, kašlem nato. Nikto nema prsia dokonale a je to ako keď tým čo si dali operovať napr nos, alebo uši chirurg povie že nikto nema nos a uši sumerne ani dokonale. tak načo by som teda riešila dokonalosť prs aj tak su pod tričkom :-)