Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

liana88

mimka775
Dakujem Ti velmi pekne za odpoved, mam velmi nizky tlak 65/50, a niekedy zvyknem mavat kolapsy, ako nahle odpadnutie atd. Narkozu som nikdy nemala, lebo je vraj pre mna "rizikova", minuly rok mi operovali ruku ( kvoli zlomenine ) a tiez ma neuspavali, len som dostala lokalku do nervu pod pazuchov ( ta injekcia sice strastne bolela ) ale potom tu hodinku som necitila nic, ani rezanie, ani napravanie a ani sitie...
preto zvazujem bez narkozy, len hladam niekoho kto to uz ma podobnou cestou za sebou.

martinka54
dakujem za tip:)

Veronika 86

Fluffy
dakujem :) mam sa ovela lepsie, bolesti uz nie su, len stale take tlaky, proste citis, ze tam nieco mas :)aj ten pohyb mam este obmedzeny, uz ma mrle zeru :) o 2dni idem na stehy. Ty sa uz tesis co? alebo bojis? :)

mima79

ahojte ja tiez uvazujem nad implantatmi,ale este neaky ten rok,dva musim pockat...Chcela by som si pozriet fotky holky ale ved neviem ako,pisete tu niektore chvali a ja by som si to tiez rada pozrela....:))) poradte...kujeem

davidoff

lili40
ahoj, aj ja budem mať v Novamede 350ml anatóm, tiež som si myslela či to nebude veľa, ale nebude, moje kamošky, tiež také laty ako ja chudé majú 350ml, dokonca jedna má 400ml a vyzerá to dobre. A galériu nájdeš tak, že musíš poslať svoje fotky pŕs pred operáciou na e-mail tento: e.uhrinova@gmail.com a napísať svoj nick a čakať kým Ti pošle stránku a heslo :o)

mimka775

Teda, baby nechcela by som to všetko v lokálke prežívať, ja som rodila spinalne cisarákom, bolo to nanič, potom ked malého vybrali ma museli aj tak uspať do uplnej narkózy, lebo som začínala všetko cítiť.