Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Bianca
mne nepredpisali nic, ale ked som si chcela zakupit Flector rapid tak som musela ist vypytat recept od sestricky. Takze sa popytaj co by bolo dobre brat. Ale ja som brala Aescin, Flector a pri velkych bolestiach som si davala aj Ibalgin

Veronika 86

baby prosim vas upokojte ma, ze to nafuknute brucho po opke mi zmizne coskoro!Uz som skoro 10dni po a este stale som ako tehotna!

bianca003

baby čo ste boli v Novamede po opke vám predpísali dačo od bolesti či stačilo čo je volne dostupne v lekárni ?

korki

davidoff. boze, nestras tu s vlnenim... ja uz potom neviem, ci nemam lutovat. ja zatial nelutujem, ale to som este len 7t po

Veronika 86

lili40, prepac az teraz som si vsimla, ze si spomenula ten Novamed, uz asi spim :D Ale ty tam asi budes uz rano :) asi sa neuvidime, ja pridem na 14.30

lili40

Ahojte, idete niektorá 30.6. na operáciu do Novamedu? Už sa strašne teším, ale aj bojím. Zajtra ma čaká predoperačné vyšetrenie.S kým sa tam stretnem?