Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

Bianca123 ked máš s nej dobrý pocit a plne jej dôveruješ tak nevidím dovod aby si išla k niekomu inému zopár báb v galerke má od nej prsia

Bianca1236

bianca003 pojdem k Jezovitovej, uz som u nej bola na inom zakroku a som spokojna. aj ked tu stale pocuvam chvaly na Cervena alebo Trsku, mam dobry pocit z tej Jezovitovej. bude mi robit aj modelaciu. 19 septembra idem :) dlho som rozmyslala ci neskusit radsej toho Cervena, ale nebudem vymyslat lebo sa k tomu nikdy neodhodlam a uz som chcela tieto Vianoce slavit s novymi psiami :)

Bianca1236

ahojte tak uz mam rozhodnute, budem mat 450g nagor. uz len vydrzat ten cas do operacie. bojim sa tej bolesti, mne doktori neveria ze ju zle znasam a nechcu mi davat vela liekov od bolesti, snad nejak zozeniem ten flector co tu spominate :)

Veronika 86

Korki :) a ako dlho si mala take brucho? Uz si robim srandu,ze ked sa ludia budu pytat,ze coze mam vacsie prsia, tak ukazem aj na brucho, ze teda som v tom :D :D haha

korki

veronika, aj ja som mala tehu brucho. ale zmizlo... nemboj

janett, ja do solarka chodim od 3t po opke, prelepim jazvy a nie je problem