Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Veronika 86

Ahojte baby
tak dnes som bola na stehy, vobec to nebolelo, len pan doktorko mi posuval implantat rukou ako sa to uz spominalo u niektorej z vas a to teda bolelo :) Robil to kvoli tomu, ze som mala jednu bradavku vyssie ako druhu, to som mala aj pred operaciou, tak mi to teraz vyrovnal. Este to nevyzera na 100% super, ale pacia sa mi :)

martinaLO

pipajs
mne sa to stalo tiez,presne sko tebe.. a dva krat do tyzdna mi to prelepovali aby sa to stiahlo..hlavne sa treba setrit,nenamahat sa..zahojilo sa mi to cca za 2 tyzdne..

Zuleko

Pipajs
ahoj ja som mala tiež problém s jazvami,nechceli sa mi zahojiť..vyberali my stehy takmer až po mesiaci a vytvorili sa mi na obidvoch prsnikoch na jazvach take male dutinky,ale ja som chodila každý druhý deň do chirmedu a tam mi to prelepovali a príkladne sa o to starali.jazvy sú už pekne zahojené,ale sú trošku širšie ako by mali byť..

pipajs

Baby. Poprosila by som vás o radu. V pondelok bude 3týždne po op. Pred 2my vyberal doktor stehy a odkial ich ťahal tie konce sa my nezcelili . Od pondelky si ich mačam repíkom a zatial nič, Bojím sa že ked sa to nezcelí aby som nedostala infekciu a jazvy neboli škaredé. Mali ste niekto problémy s jazvami a aked ano tk ste to ako vyriešili. Velmi by my to pomohlo.

pipajs

Baby, potrebovala by som poradiť. V pondelok bude 3 týždne čo om po operácii . Pred tyždnom my vyberal stehy a tie konce kade ich ťahal mám odcerené . od pondelka ich repíkujem a stále nič. Bojím se že sa to nescelí a tie jazvy budú škaredé. Hojili sa niekomu zle jazvy a ako to dopadlo prípadne ako ste to riešili.

pipajs

Baby, potrebovala by som poradiť. V pondelok bude 3 týždne čo om po operácii . Pred tyždnom my vyberal stehy a tie konce kade ich ťahal mám odcerené . od pondelka ich repíkujem a stále nič. Bojím se že sa to nescelí a tie jazvy budú škaredé. Hojili sa niekomu zle jazvy a ako to dopadlo prípadne ako ste to riešili.

silviklh

naima21,skor sa babam zmensuje obvod tym,ze im obpuchaju.ale ja som mala dva tyzdne po opke skoro 88,a teraz som dneska presna 7 tyzdnov po opke a mam skoro 91.pooperacnu som mala 70C,najprv mi (tesne po opke) bola dobre 70C aj taka ta boycajna nevystuzena,co sa pootm nosi,ale uz o tyzden a pol mi bola mala,musi mmat 70D. :-)

papulkaaa

bianca,dlho citam toto forum,ale neprispievam...tentokrat mi to neda,tiez som bola na konzultacii u mudr.Ježovitovej a nakoniec mam prska od mudr.Tršku. Pozri sa na moje foto v galerke,aky som mala zaklad a asymetriu,trufam si povedat(bola som na 4 konz.) nikto by mi nespravil krajsie prsia.Pozdravujem Luxury,mimochodom ona videla aj foto po operacii.Neponahlaj sa,naozaj plati prislovie dva krat meraj...(v našomm pripade stokrta meraj)